Tuesday, June 28, 2011

perasaan bosan itu sudah datang!


hi everyone!
happy bored Tuesday ~ ;(

aku menghadap hari hari yg semakin membosankan di dunia bmi...
minggu 1st, 2nd, 3rd aku boleh gagah best lagi, goyang kaki, download cite, download lagu, layan cite,,,
tido lambat, bangun lambat sampai mata dengan muka naek lebamm
pagi makan ehhh pagi ke? aku tak bangun pagi =,= tengah hari makan, petang makan, malam pun makan~~

and now week ke berapa tah, haa, week ke-6... kalau tak silap.. lagi 2 kali kelas lagi, cukup 8 weeks...

sabarrrrr je lahhhhhhh...

last saturday, me and roomate went to ipoh for a seminar

seminar hidup luar biasa by dr azizan osman featuring afdlin shauki
unfortunately afdlin shauki tak dapat datang, tengah shooting papadom 2~~



then, sampai je hostel petang sabtu, black out pulak, damn!
notis kata  sabtu and ahad black out, so ahad tu class cancel~
tapi ahad tu tak black out, kira cuti umum lak.. ehh, korang paham ke aku cakap apa ni?? ^^

so ahad tu, kami in group ke mcd sebab nak dapat kan wifi untuk siap kan kerja..
sebab wifi kat hostel limited dari jumaat sampai ahad... :(
lepas habes siap kan kerja, kami terpakse keluar ke masjid india sebab nak berjimba lagi...
tujuan utama, roomate beli shawls, tapi macam biasa, aku pun terbeli jugak :))


ha, nak tanya, kat masjid india, yg pasar gerai banyak2 tepi kedai tu dah takde ke???
dah 2 kali pegi, sekali pegi weekdays takde, ingat weekends je, tapi egi ahad pun takde jugak...
ape kes??

ehhh,, cite annissa tengah shoot la kat sini... eksaited ai ;)))
korang tengok tak cite tu? best tau, aku yg takde tv pun sanggup download :p

picture courtesy of kepalabergetar.blogspot.com

kat belog atas tu lah aku mendownload segala nora elena, juvana, annissa... ^^

okay, that's it..


see u tomorrow with wordless Wednesday :)

6 comments:

haney said...

wahhh sakan nahh :)
best x seminar tu? cam teringin je nak g hihi

cik sakura said...

kalau bosan datang mesti cik sakura keluar pergi jalan2..

mizzbutterfly said...

enjoy mendownload nmpk...hehehhe

~kiinaa~ said...

haney: best jugak... tp kalau nk lagi best gi yg akan datang ni, lupe dah tajuk ape tp mahal ckit lah... :P

~kiinaa~ said...

cik sakura: jom jenjalan same same jom ^^

~kiinaa~ said...

wany: pelajar ter cemerlang skali la kata kan, 1 subjek je short sem ni, subjek download tu kire heaven la :p