Thursday, December 24, 2009

ohh lya......♥


happy birthday my dearie nor azalya
25th december 2009

may allah bless u forever

♥jangan gado2 dengan ustat,haish~~


♥jangan ingat ronggeng je tapi tak ajak aku..tah pape tah~dlu kalau nk berpoye2 dgn enset tau lak dtg dorm aku, siap amik lagu lagi =ppp


♥cuba la jadi budak baek macam aku. haha

♥best wishes bebeyh. eventhough we are not a closed friend tapi aku sayang la jugak kat kau. kau tak syg aku ke?haha

tadi macam banyak je nak pesan.
tiba2 je dah lupa
okey la, nanti kalau aku ingat aku wish lg untuk next year

*picture ini hak cipta terpelihara*

sila lah terharu dengan special wishes ni =))

3 comments:

Cik Lya said...

kinaaaaa. tengs wish besdei aku.
sumpa amat terharu wei.
rase cam nak nanges guling2.
okay ini over kan. heh2.
sayang ko ketat2 :)
tapi adiah aku mane wei? hehe.

mizzbutterfly said...

huuhhu mane aci..nak gak entry mcm nih time bufday aku..huhuh leya br nak 20///lmbt gegile la..huhuhuhu... btw leya..may GOD alwayz bless u. n plz be a good daughter :P

kiiinaa. said...

lya,,
ni la hadiah die
hah,kalu ko nangis depan aku then baru aku bg presie
=))

wany,,
nex years bday ko nt aku wt entry ni gk ek
=ppp