Saturday, June 19, 2010

3 weeks to go.

another 3 weeks to go, environment will change
tak lame dah kan? tapi satu benda pun aku tak buat lagi, satu benda pun tak buat langsung

medical check up tak buat lagi

registration payment belum lagi sebab malas amat sangat nak gi bank

borang tak isi lagi, last aku tengok borang tu sume bulan lepas kot time nak print

baju kurung pun tak tengok lagi cukup ke tak sebab adek aku dah rembat baju2 aku. baju2 laen pun tak check lagi dah la sume nye sopan je tak macam yang aku ade, so aku pakai je la baju kurung hari2. siap kasut tutup sume bagai, aduhaiii aku teringat kolej nak pakai ape pun suke hati kau lah. baju kurug pun 1 sem tak sampai 5 kali aku pakai.

barang2 pun tak list down lagi, barang toiletries, mekap haha, stationery, tah pape lagi tah malas nak fikir

mental and physical is never ready enough. redah je kot nanti.

sakina, kau memang lembab, satu ape pun tak jalan kot. kau memang pemalas! siap boleh bersenang lenang lagi, masak2 cupcake bagai, tido bukan maen lame,

nanti nak berak baru nak korek lubang (ni ayat mama salu cakap)

okay, penat dah sebab cuci toilet tadi, bye!

4 comments:

=*NuRo0L* = said...

relax la..jgn risau..BMI best..tu pon kalo kite pndai bawak diri..and dress code kat BMI mcm biase je.u r allowed to wear pant..tp baju kna bwah punggung...kasut bertutup..and hostel life..??i was great..nanti kite jumpe ye msa register..

=*NuRo0L* = said...

*it was great...if u have anything to ask..u can just text me..0133563906..**wa..1st time ni kasi number phone merata2...

=*NuRo0L* = said...

kalau saya dapat transfer kredit,insyaallah akan trus ke sem3...U?

~sakina~ said...

jannah, pakai jeans bole x?ngeee~~ =p