Monday, July 5, 2010

ili tagged me :)

ili, mekaseh la tag aku kat award ni, sesungguh nye aku terharu sangat2.. aku jawab tag ni... =p




1- apa nama blog kamu dan kenapa letak nama tu
"i sing like no one is listening"
why i put this title is because i like that quote.
means anything i did cuma aku yang tau kot, tah la tapi aku suke la quote ni


2- apa nama url blog dan dari mana datangnya idea tu
http://hunnybunnysaya.blogspot.com/
url ni came from strawberry shortcake cartoon which that song sangat la sweet, tajuk die cuppycake song if tak silap, aku tengok dalam youtube camtu


3- apa method dalam penulisan GadisKecoh?
aku tak paham soklan ni... maap.. gadiskecoh tu sape??


4- pernah rasa nak hapuskan blog? sebab musababnya?
penah kot.. sebab ............ aku benci blog ni time tu ni betul okay


5- pernah ahli keluarga anda baca blog nie?
penah,, sebab aku penah tengok adek aku baca, pastu aku suruh adek aku lagi sorang bukak sebab aku update pasal atok aku eksiden


6- apa perasaan anda bila ada orang kata blog anda buruk sedangkan ada orang lain cakap blog anda cantik
aku tak rasa pape kot.. aku rasa blog aku cantek je, mesti orang tu jeles kat aku nye.haha
lantak la kau kan, aku tak suruh pun kau bace,, nak bace, bace laaa,, tak suke sila pangkah kat atas kanan


7- bila blog anda diberanakkan?
diberanakkan tu ertinye start dilancarkan ke?
blog aku start on 19th november, my first entry was on that date.


8- siapa orang pertama yang tahu anda ada blog?
aku yang jadi author mesti la aku orang 1st kn?haha
emmmmm,,, aku rase wany kot sebab die 1st follower aku and aku rase memang die sebab aku ingat lagi aku bagitau die yang aku wt blog kt ym.haha


9- apa perasaan anda bila ada orang berkata tentang blog anda di sekolah
heeeee~~~glamer nye aku sampai korang kecoh2~~ tapi aku dahabes sekolah ek,, aku rase kembang hidung la kot.. terbelagak femes kejap. haha =p


10- 5 orang yang bakal di tag.

izni - ili dh tag kot
wany - pun ili dh tag rase nye
hany
jannah
yasmin


*semua followers yang read, sila la tag diri anda*

2 comments:

=*NuRo0L* = said...

wow..akan cuba dilaksanakan...hi..tq2..

~sakina~ said...

welcome2~~ =p