Monday, October 3, 2011

belogsayaburuk!

assalamualaikum

tengok last entry aku macam gampang kan? dah la entry termalas sebab 2 baris ayat je, salam pun tak bagi.. ciss kek!

tadi tah macam mana tah rasa jiwa bergelora nak menukat template belog bagai lepas tu boleh pulak teringat minggu ada banyak benda nak setel kan... lab report with oral test mandarin #2

tengok la weekend ni, memang aku selongkar habis habisan setting baru blogger yg agak menyerabutkan saraf aku...

jaga kau belog!

belog aku cam belog loser kan? tah apa laaaaa old design ni semua, hodoh hodoh!!!

okay sudah, baru selesai makan laksa semangkuk. nak makan nasi pulak.. kebuluran hari ni..

haish, takde input nak kasi tapi aku kasi 1 video yg best, sila la tengok ye ^^

ehh tak boleh link video lagi.. sebab wifi slow sangat kot.. btw click this and watch! :)


6 comments:

nuruashia ♥ said...

GUD LUCK FOR DA MANDRIN TEST..MANDRIN JE HAHAHAAH~

~kiinaa~ said...

ouh terime kasih darling! :D

miszatie said...

hik2..xpe take tyme..nnt layan blog puas2 eh..:)

~kiinaa~ said...

tu la zatie, weekend ni nak layannnnnnnnnnnnnnnn habes2,, belogwalking pun dah nak sebulan lebih tak buat :(((

LittleGurl said...

luv ur blog! simple and tak serabut is better syg! keep it up! gud luck mandarin. wuu wuu rindulah nak belajar mandarin. rindu laoshi! -_-"

~kiinaa~ said...

yup simple yet x serabut but jeles tgk belog org len yg comel belaka :(

thanx! ^^