Friday, March 11, 2016

korean drama iris 2 memang best sangat2

since 2 minggu ni aku dah layan balik korean drama kat tv

tp sebab aku jenis tak boleh sabar. aku tengk kat online

macam cite iris 2, kan kat tv baru je episode 7 ke 8 tah.. tp since last week tengok kat tv baru episode 2..hati dah tak tenteram..aku laju2 marathon tengok online..kemarin dah habis..haha

ketagihan..cite iris 2 tu best gile. action, romance. morale value dia sampai la..semngat patriotic kepada negara

aku suka macam tu..mesej nya sampai.



dah la pelakon2 dia tu aku suka..haha

dah tua tua pun gatai lagi layan kpop

sudah nye, aku busy layan korean drama sampai mengabaikan facebook. haha

which is good for me.. facebook is not good. semakin banyak pulak yg negatif..

certain fiends yg up status ajet2 la, yg setiap 5 mnt nk jadi reporter, hang wahabi aku sunni, hang sesat aku tak, dgn politik mesia yg sampah, macam2 lah..

rasa dah byk page yg aku unfollow, yg friends aku remove..betapa mereka memberi impak negative kepada aku so that i need to remove them. haha

semakin kurang aku spend masa dekat fb semakin tenang hidup aku.. haha

semakin aku filter kawan2 dgn page yg aku follow semakin bersih newsfeed aku.. haha

bukan lah tak boleh kritik, nak jadi reporter unpaid tapi berpada2 la kan.. ini tak..asal ada news, dia la 5 mnt sekali duk up status menerangkan perasaan dia.. kalau camtu pi tulis diari la saudara saudari T_T


ok lah, pendek kata, tonton lah drama iris 2 ni..dah lama dah drama ni tp since tertengok kat tv hari tu and best, so aku pun terjebak,,

adios!

2 comments:

Intan Saffyna said...

hi,saya datang singgah sambil follow sini :) #500

Nuruljannah Badrul Hisham said...

bila nak menulis lagi ni woii.. cite sikit pengalaman dh jadi bini org..hehehee