Friday, September 17, 2010

i miss blogwalking!

hye hye!!
assalamualaikum~~

akhir nye saye telah berjaye menjelajah blog kawan2~
rindu mahu belek2 blog org, leave comment and so on
sangat menghiburkan bace blog anda sekalian wahai kawan ku wany, izni, ika, dan sume~~
eventhough korang tak tau, tapi saye ade lah pembace blog anda just tak tinggal jejak je :DD
al maklum la saye hidup die tempat baru bersame2 dengan wifi yg terlampau slow tahap gaban..
sangat amat susah nak jelajah blog sorang2, nak teliti lah, amik feel la, ape tah lagi nak update blog and leave comment kat korang.. (cam aku orang penting je nak leave comment tu tapi tu tanda nye aku concern kot kan :DD)
naek bosan tahan gaban jugak la dengan keadaan wifi cenggitu.. (terime seadanye eventhough i still dont like! )


sebenar nye baaaaaaaaaaaaaanyak sangat999999999999 nak update ni~~
tapi saye sangat busy di rumah ;((


mood raye dah habes kah anda semua??
makan ketupat lemang rendang dah puas ke??
duet raye banyak dapat ke??



selamat berpuasa 6 ye, i will start next week insyaallah :)
selamat kembali ke tempat belajar;
selamat ber'study' dengan tekun;
selamat menghadapi apa jua perkara yang mendatang :)



salam 1 malaysia
hey kawan2, hari ni kan hari 1 MALAYSIA :D


have a nice day! <3

4 comments:

ScArLeT MinE said...

hoyeahhh..
thnx2 kerana concern kpd sy..
=]

mood raya da lame abes since kne blk hostel 13/9/10 aritu.. ( so sad =[ )

so of kos la xpuas lg mkn ketupat, lemang, rendang n segala jenis makhluk mkanan lg...

duet raya?? hurm.. xyh citer la xdpt pon.. sob2...

jom pakat pose ramai2....
selamat smbung study semule dan semoga selamat semuanya jugak tuk awk..

p/s : da mcm tulis blog kat komen awk ni da.. huhu.. maaf yer cik kina.. tgn ni gedik2 lak nak menari2 ats keyboard kat page awk nih.. huhu

. . . h u s n a . . . said...

hahaha....tq buddy :)

mizzbutterfly said...

tq for reading kina...huhuhhu..harap bersabar dgn masalh JALUR LEBAR anda..hehehe

~sakina~ said...

ika: aah, cm x puas kn raye
xpe, kte tiap2 ari mmg raye pn dari dlu :)))
sy kureng ckit lemang ketupat rendang tu sume
tp best sbb tgk byk mknn :DD
slmt kembali belajar~ ;))

husna: welcome ;)

wany: sy sgt sabar dan bertenang mengahdapi sume itu :DD