Friday, September 10, 2010

oppss raya sudahh!!


assalamualaikum sume
(waalaikumsalam..sile jawab!)




ehem ehemmm!!! sekarang ni malam raye laaaa
di kesempatan ini,, saye sakina ingin mengucapkan selamat hari raya adilfitri kepade semua yg membace, kepade kawan2 yg, yg mengenali dan yg dikenali...
sile la halal kn makan minum saye ye,, hutang piutang kalau tak nak halal kn sile la bgtau saye, saye akan bayaq..
semoge ini bukan aidilfitri yg terakhir untuk kite semua...amiiinnn......... :)

sangat terase pemergian bulan ramadhan.. sesungguh nye bulan ramadhan itu sungguh menenangkan jiwe... kan kan??? semoge ini juge bukan ramadhan yg terakhir untuk kite semua... amiinn........... :)

sempena syawal yg bahagia ni, saya akan bercuti sehingga ahad bersamaan 19hb.. so sapa2 yg beraya ke utara tu sila laaa mai rumah kami naaaaa..

apeka menu raye ni?? saye telah menyediakan muffin blueberry and muffin creme ape tah and ade gak cupcake... while biskut2 raye pn ade yg buat sendiri but made by my mum and my sister... so ade tau biskut raye buat sendiri tahun ni :))

anything else?? haaa as usual beraya kt perlis becoz kampung di sini belah my mum and plus sudah menetap kat sini.. and this raya also will visit another side, at alor stat my father's side..

sedikit pesanan, makan la dengan berhemah, bukan melantak... sile jangan main mercun.. mercun pop pop takpe.. yg dh tua2 tu tak payah dah kot nak mengharap duet raye.. hahahaha :)) aku pn same la tu kot :DD

so
.
.
.
.

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI && MAAf ZAHIR BATIN
salah dan silap harap dimaafkan ye..
aku pun dah maaf kan sume org,, harap sume org pun camtu
kalau tak puas hati jugak sile cakap (hahaha...poyo lak aku)



ikhlas dari hati;
.sakina.



4 comments:

ScArLeT MinE said...
This comment has been removed by the author.
ScArLeT MinE said...

cik kina..
camat ari raya taw..
ampun maaf dipinta..
semoga syawal kali ini memberi seribu kegembiraan buatmu..
=]

-cHenta- said...

dear...
my blog sudah diprivate kerana ada masalah jiwa melanda. kalau nak baca hantar email u kat i okey..i invite. =)

pinky_baby87@yahoo.com

~sakina~ said...

ika darling: sowy lmbt respond.. lme x sign in blog
slmt hari raya too.. may this not be our last syawal <3

chenta: already sent my email to yours :)