Saturday, August 28, 2010

saya di rumah!

finally sy di rumah sekarang!!!

oppsss lupe bagi salam pulak

ASSALAMUALAIKUM ~~~

hah, lega yg amat sangat! after 1 bulan merana kat sane,skrg aku dh home sweet home ;)

akan berada di rumah dari arini sampai la isnin.. rabu and kamis ade mid term
lepas tu kena setel asgmnt sikit dengan report bagai~~~
takpe2, pastu raye kn :D

best nye duduk rumah

makan best!!
tido best!!
katil best!!
semua best!!!
intenet saaaaaaaaaangat best!!!


isnin nanti siap la kau, study la untuk phase test trutame nye network analysis tu...
hahaha (dalam hati tengah tension je)

okay la, ngntuk ni~~
tido dulu
daaaaa~~

jangan lupe niat puase esok ye kawan kawan!

kawan2, doa kn la saye ye untuk mid term/ phase test rabu and kamis ni..
rabu paper engineering maths iii and kamis 8-9am network analysis ( for its a killer subject!) and 11-12.30pm measurement n instrumentation i, paper ni dgn eng maths okay ckit kot..
insyaallah, hope everything will be FINE! :)


:)


owh, saye rindu awak lah sayang! :)

.

5 comments:

. . . h u s n a . . . said...

adik manis.. aku rse instument tu la yg susa....

~sakina~ said...
This comment has been removed by the author.
~sakina~ said...

yeke?
yg tu lecturer aku sempoi gile~~
aku pn rase x susah sgt
yg network tu ekceli sennag sbb mesh nodal etc~~ tp bg aku killer sgt sbb x phm konsep :(
sdey nye saye :((

mizzbutterfly said...

good luckzzz...sayang....

~sakina~ said...

wany syg, tenkiu!
arini last paper, ade 2 papers :)
1 okay selamat semalam, alhamdulillah bleh wt kot :D
1 lg pg td x brape okay
1 lg jp lg 1pm rase cm okay gk :D