Wednesday, August 11, 2010

Ramadhan datang lagi :)


Ahlan ya Ramadhan!





Puasa 2010, so much different for this year to compare with 3 years before…

Different place, different situation, different for most of things.

And seems like a good start for this month, hari ni 11/08/2010 iyalah

**Genap sebulan aku kat sini, BMI..

**jugak adelah quiz pertama since I was here.. agak cuak, quiz eng math 3!


and.... esok ehh hari ni, quiz akan start at 5.30pm to 6.30pm..

omg! why that time? because we just follow the timetable, memang every wednesday class time tu pun.. nak tuka pun susaa sebab many groups available, so time is a bit lari sana sini..

semoga ramadhan ni lebih bermakna, aku cuba tak ponteng terawih melainkan terpaksa.. cuba jugak tak ponteng tadarus melainkan aku OFF.. and cuba jugak menjaga ape yg patut~~

cuba cuba cuba,, semua aku cuba... tapi sume tak jadi kn? just like a Loser


apa lagi,, apa lagi??? haa,, semakin lama blog aku semakin boring....so many things happen but i think nothing to be updated...tak terasa pulak nak update benda2 alah tu sume cemane la tu?? pelik pulak saye..


rase nak update story mory pasal:

**celebrate birthday wan ritu,

**time aku and family buat cupcakes untuk surprise birthday wan,

**time surprise party birthday maksu dengan mak lang,

**time aku hang out dengan hany kt times dgn klcc,

**ade la 1 or 2 things more...


thinking of to just delete this blog tapi sayang pulak.


stop it stop it!!


ramadhan, semoga semua berjalan lancar sebab a week before raya is phase test or mid term

so many things to be covered for any subject.. lab report pun dah tak sabar2 nak suruh aku buat, macam2 lagi la kot after this.. but now i still feel free.. heh,who said so? dah berat kot bahu aku memikul beban 100000kg

quiz esok- engineering maths 3, please jangan time aku kusyuk, tetiba teringat nak makan apa time berbuka, please jangan fikir nak minum apa, jangan fikir jangan fikir!!!


and untuk quiz upcoming monday- electronics 2, please la madam jangan terlalu kejam bagi soalan yang susah sangat.. otak saya belum berfungsi dengan normal.. please please please~!!!


i need some strength

i need some power

i need some energy


tak best nye.....




3 comments:

.JueJay. said...

selamat berpuasa! :))
tak payah la delete blog. kenape la pulak.
Good luck quiz! :))

. . . h u s n a . . . said...

sabar ea.. ko leh wat nyer...

~sakina~ said...

jue:x jadi lah delete, syg <3<3<3<3

izni: :(