Friday, October 8, 2010

tah ape tah...

okay, cool cool~~
tapi mane boleh dowh,,

takpe la, takde rezeki tu...
di sebalik itu, ade kelebihan daripade org len..

okay fine....
terime je lah..

dah, malas nak kenang.

sesungguh nye aku sangat sedih dan kecewa

--------------------------------------

today ade viva untuk subject microP
muahahaha~~ terbaek laaa
bukan sebab aku dapat jawab sume pun
ade la part modified tu tak dapat complete

dialog bersame lecturer time turn aku viva:

sir: u memang nampak tenang je kan?

me: ( senyum dulu, pikir nak jawab ape sebab die kuat psiko)

sir: u memang tenang, cool je ke ni? tak rase nervous ke?

me: tak pun sir,, relax je.. buat ape nak nervous, cool sudah... lagipun name sy sakina, maksud nye ketenangan (ketawe kecil sambil tangan getar2 nak start viva)

sir: hehehe (tersenyum cam tak puas hati pun ade gak sebab aku cam psiko die balik)

siyesly aku paling tension subject ni bukan sebab susah sangat ke ape tapi sebab cara die ajar memang buat aku rase susah, tension.. suke push student and suke psiko student macam dorang ni stupid..

tapi aku suke lak die tegur aku nampak tenang je sebab die tak berjaye psiko aku, bajet aku gabra la nak viva ni..bajet aku getar2 nangis2 nak jawab macam previous yg die salu cakap tu?? kahkahkah.. cam berlagak je kan ayat aku tapi siyes best sir cakap camtu.. walaupun time die suh modified tu aku tak berape berjaye, tapi time viva program sendiri tu aku dapat jawab.. boleh ke time aku dah explain2 sume part pastu die tanye:

sir: part mane u tak paham?

me: (dengan bangga nye aku jawab) sy paham sume sir! (kahkahkah~~ bleh pulak die sengih~)

sir: okay, ni ape kak?

me: tu mydata instruction sir...call subroutine atas ni bla bla bla (okay, berjaye jawab)

sir: okay, yg INC DPTR ni ape?

me: gulp!! owh.. ni increment data sir

sir: yela, increment ape?

me: increment each data display at LCD!

sir: okay! ( terus tanda rigt kt part ape tah then move ke partner aku lak utk viva)

muahahahaa~~




hish,, teringat ingat laaa. sungguh aku tak boleh terime.

2 comments:

mizzbutterfly said...

sir tuh jatuh kat tngn ko kina..ehehhe sile get ready untk next startegy..takut die syco ko lg..ehhehe

=*NuRo0L* = said...

kalau berkelapangan, jom join contest psl pic convo.. mane la thu ade rezeki, blh menang.. ape2 info blh bace kat blog aku..