Wednesday, November 17, 2010

nak pendek kan boleh tak?

assalamualaikum!

haih! lame sangat dah kot tak meng update kat sini...
ye, TERLALU banyak benda berlaku semestinye
sangat rase nak menaip je panjang nak cite 1 by 1 tapi tak tahu lah saye kenape sangat99999999 rase takde mase

aku memang banyak nk post kt sini, tapi maybe akan seranut sebab teruja post aku tak ikut turutan.. yes, sedang pikir nak post yg mane dulu.

okay then but i will make it short, very short
later on i will make it long! -perhaps-

1. 17th oct lepas adelah hari convocation aku...

2. 3rd novemeber lepas adelah my 21st birthday! so much appreciate to everybody yg men celebrate kn.. thanx atul, kak ila, masha! ooo bajet called aku nak ajak buat tuto microP, but then aku masuk bilik ade kek "love" sebijik, seb baek aku tak terpijak! :p
also thanx kepada yg terlibat, yg wish, yg ingat.. :)

3. rumah aku kena banjir la wey! seperti yg korang sedia maklum, kan belah utara banjir, rumah aku ade lah yg termasuk. gile kentang busuk betul bilik aku dengan bekas2 air banjir yg bersalut tanah tu. euuw!! aku akan upload gmba nt.

4. aku final la wey on 9,10,11,12,15.. means on tuesday, wednesday, thursday, friday and monday kemarin! haih, tiap2 hari kot exam.. mau nye pecah otak aku, study sampai lebam,, aku jadi zombi cantek tau tak sepanjang exam week tu! gile nak mammm betul la,, sume org ade gap tapi kos aku takde pulak! :((

5. isnin kemarin kemarin aku pegi kenduri kakak izni.. thanx kepada khai and pasangan kerana ajak aku pegi skali... jumpe kwn2 skola kt teknik dlu. sgt9999999 besh! and aku ziarah kubur arwah ziha for the first time... :(

6. sekarang aku bahagia happy suke tenang chill di rumah yg indah walaupun serba kekurangan.

tengok, kan pendek..
tapi aku akan huraikan nanti,,
1 entry 1 tajuk yg len

tadaaaa~~nak tengok pictures utk di tayang kan nanti...
bubye!


salam aidiladha...

2 comments:

mizzbutterfly said...

laen kali rajen update yer..terutama yg kisah banjer and...convo tuh yer zombie chnatek...

~sakina~ said...

haha..baek wany,,after dis akan RAJEN sbb cuti lame :)