Friday, November 26, 2010

hai awak!


hye awak awak...
ekceli banyak idea nak do sumthing but i am too lazy mizzy!
saye rase macam nak

*update blog banyak999999
*kemas bilik, barang yg bawak balik last last last week pun tak kemass lagikk
*teringin nak baking la kawan kawan tapi malas nak basuh bekas bekas die sebab susah (senang cite malas la tu)
*banyak tapi malas lagikk nak taip!

ya ALLAH, malas nye aku!!!! dah la bangun tiap2 hari lambat.. tak gune!

haa awak awak sume, saye nak tunjuk sumthing ni


tadaaa!!!


thanx to zamratul kerane telah men surprise kan saye... agak poyo pada mula nye konon2 suruh datang bilik nak buat tutorial microP,, last last ade sebijik kek comel bila pintu dibukaaa..
sooo touching babesss; zam, masha and kak illa... mira juge( my roomate even tade time tu sebab balik rumah kakak nye :D )

sanggup zam tak wish aku, sedih gak, sampai ati kau! tengok tengok petang tu die kelua date and malam baru balik dengan kek comel ni :DD



mereka di atas ni la yg 3 orang tu,,, paling nakal yg baju merah.. grrrr!!! :))
pandai ye kamu sume termasuk yg bawah belah kiri sekali (rumate saye; mira) menyembunyikan nye...


mira, thanx too for the cake yg u belanje i.. sedaappp!! next year kasi up lagi tau sebab u dapat mara :))

awak awak, mereka kat atas ni lah yg banyak color kan my life at bmi...
tanpa dorang ni, sepi dan sungguh dammnn bored hidup sane, trust me!
thanx so much friends.. may upcoming semester we will become close and closer :)


love is never the less.


2 comments:

mizzbutterfly said...

igt someone speacial yg bg kek itu..but sweets n comel aje kek itu...ehhe btw kina..blh join ta contest tuh..tarikh tutup die..smpi 15 dis...die lanjutkan..

~sakina~ said...

owh~~!! okay, nanti ade mase free belek2 gamba lame nt aku join contest tu :D