Tuesday, November 23, 2010

LEGENDA; i miss u!



warning: entry ni panjang dan membosankan...
sebab aku dah bukak kisah lame,, kahkahkah~~
tapi im writing from my heart, what i feel...



wahai legenda, saya sangat rindu kan awak!
sangat sangat sangat.......!

too many memories
too many things to remember
this place wont be replaced by any other place i told u

teramat sangat99999999999 tenang,,, with my house there

saye rindu legenda yg indah permai...

saye rindu legenda yg banyak pokok tp monyet sekor pun takde...

saye rindu legenda yg besar gedabak nak piknik dalam tu pun boleh, nak joging dalam tu pun boleh...

saye rindu legenda yg freedom, no stupid rules, suke hati kau nak buat ape tapi beragak agak, berpada pada dan biar bertempat...

saye rindu legenda yg sejuk, bilik saye sangat sejuk yawww, tidur berselubung dengan selimut pink otak kotak saye...

saye suke legenda, mereka respect orang, i mean student macam saye.. tak kire staff or lecturers... they know how to respect..

.
..
...

now u can see,, eventhough it just a private college, it still look nice :)



this is the view from outside my hostel.. mine was at the ground floor.. u can see the window, that was my living room.
me and my bestie was ready to go for exam :)
i miss that placed which i sat because itu la tempat aku dan kawan2 melepak, makan burger sedap lazat kat kedai belakang and also dating place :p



below was the time where me and ika and tum buat assignments together... i miss the messed that we made... bila dah habes session buat assignment, kitorg masuk bilik and tidoooo
(picture di blur kan atas sebab keselamatan)
kalau kat sane aku berselirat dengan wire laptop or kabel intenet tapi kt new place aku tido dengan kertas! :\



most of my lecturers is foreigner...boleh kate sepanjang aku duk sane, only 5 or 6 je lecturer local and only 2 lecturer melayu, 1 india and the rest chinese...
the rest sepanjang saku study sane adelah foreigner mostly from india, bangladesh, filipina, myanmar, indonesia, etc~
the best was them absolutely; mdm seah, miss mary, mr arul, mr htein lin,mr veera, mr etc~~~~
he's cool!mr guna, taught us maths during foundation....



haih, penah tau 1 malam aku prepared untuk submit 4 assignments sekali. gile kot nak termuntah aku tido dengan laptop, paper, etc~~
sumpah nak muntah time tu sebab semak perut~~
tapi tetap seronok, tak serabut... still have fun did it..

assignment ni kot yg paling tebal dalam sejarah hidup aku kat sane selain dari report projek :))




ouh! sangat rindu celebrating any events together!
below adelah picture buat surprise party untuk ika...
that was absolutely baling tepung part! :D



okay! kami memang suke tempat yg takde orang! sebab kami salu mencari tempat free yg salu nye orang dah penuh~ tsskkk
time ni kami dalam library cari power supply,, nak menaip report pnye hal
ni buat report untuk project..miss dah warn kena submit hari tu jugak!
damn but the samenite we went to makan with all community of electrical society :D



i miss all the time together, where we have much much muchoo fun!
karoke-ing with the besties

attend miss mary invitation to her house having makan makan with others


this is the last time im celebrating my birthday with them...
have a whole nite together
start from diner @ kg baru, jalan2 @ bukit ampang and downtown
<3>
last time with the last sem students, holiday together, :D
like a FRIENDSHIP VACATION.



and how i miss this community <3>



the very last party, birthday party with classmates... :)



last nite before i leave legenda :)
belanja amin for his birthday @ bagan lalang :)



i love u; legenda!





perhaps my new place can be the same..
i mean peaceful and smoothly
tak mahu membandingkan tapi hati selalu membenarkan :)


3 comments:

hunnyawyn said...

kinaaaa.. i miss legenda tooo~!!!!
very badly lah.... aman kat sana... freedom~! :(

Kazen said...

Salam jom join UniKL Bloggers de Facebook submit link blog anda dan nyatakan anda dari UniKL mane...blog anda akan autopublish setiap kali anda update blog..tak percaya check this out

http://www.facebook.com/pages/UniKL-Bloggers/165952636749982

~sakina~ said...

hunny: yes.. freedom (so damn agree :) )

kazen: will be...thanx..