Thursday, November 18, 2010

my convocation day! :)

last 17th October adelah hari convocation aku...
ape kate tengok pictures je?
haha (kering idea nak buat karangan)



kami berjaya, penat lelah siang malam pagi petang buat assignments belambak, study sampai pandai, berhabes habesan sampai akhir nya kami di sini. :))
macam poyo je ayat, padahal ni la jalan permulaan untuk hidup.



yang banyak berjasa :)



with kak ecah :D


with amin, best student of btec edexcel, uk
the best listener of mine..


batch yg best... dengan diorang la aku tak tido sebab nak siap kan assignment, borak2, makan2, story2, nangis2, macam2 laaa
sape tah yang datang rumah aku 3am nak amik soalan spot exam kalau bukan amin
sape la yg datang malam2 nk tengok assignment, discus2 kalau bukan amin lagi, dengan geng bas skolah die
sape la yg lepak2 rumah aku buat keje kalau bukan tum dengan ika (tapi aku pun lepak rumah dorang jugak bile dah boring asyik rumah aku yg semak tu je)
sape la yg macam macam lagi sepanjang 3 tahun 3 bulan tu...
so damn amazing, exciting, :D


ni geng ronggeng sampai mati, sampai lebam
haha..
sumpah kalau mood tengah tak besh, lepak je dgn dorg, mesti gelak sampai kelua hingus
:))


mama<3>
yeay! berjaye untuk 1 tahap! :D
permulaan yg agak membanggakan diri sendiri, tapi jangan mudah puas hati



haaa ni die ... on stage..




dua dua gambar di atas ni di scan.. kabur sebab picture die di laminate siap2 oleh pekedai, takot rosak.
ni pun edit untuk contrast kandi
tapi akhir nya kabur untuk dilihat. damn it!
as a conclusion, that day was exciting me.
jumpe kawan2 lama yang lame dah tak dijumpai.. (ayat pening dah kelua)
merasai detik untuk di convo itu sangat seronok..
hasil penat lelah akhir nye berbaloi..

seronok sebenar nye kt kolej legenda ni...
walaupun at first kau rase macam dalam hell,
tapi once kau kelua ke tempat laen, kau akan tahu yg lalu itu adelah yg terbaek
tu pengajaran yg aku dapat
tapi takpe la, aku mencari pengalaman hidup..
:)

tq!

kawan2,how's ur eid adha?
mine just nice :)


4 comments:

mizzbutterfly said...

lawa baju die....tak sbr plak nok grad...weee hehheeee

~sakina~ said...

biase2 je wany <3
wany, besh tau grad.. puas hateyyy!! :))
kahkahkah (gelak giant)

CIK FAFAZ said...

waaaahhh! congrats kak kinaaa dh grad. sy bru msuk sem satu. lama lagi nk grad. huhu.
congrats again!!
:)

~sakina~ said...

thanx adekk manis...
xpe, ur turn will come...
sgt999999999 exciting <3