Wednesday, December 1, 2010

ish ish ish!


assalamualaikum.


hai awak!


now im watching siaran ulangan football malaysia vs china utk asian games baru baru ni
agak macam #$%^&*#$% kan kan kan referee die yg dari aussie tu
no wonder la ramai yg kutuk gile babeng mamat tu
baru la ai paham~ :DD
kalau korang tak tengok lagi, bukak la astro sport, dah kate astro kan
sure 1000 jua kali pun die duk tayang smule :D
kejap kad merah kejap kad kuning
oii referee kau ingat ni pesta maen kad ke???
ni bukan maen anak patung tak leh sentuh sikit ni chiu si!
tsskkkk



haaa, since sebelum ni ai study bagai nak ghak untuk final exam bagai..
sampai tido pun tidak (tipu, tidur gak tapi sehari 2 3 jam je)
so now ai tengah berusaha nak memulihara kembali diri sendiri
dulu mandi cuci rambut kejap2 je sebab bajet sume bende nak rush
pastu cuci muke pn cenggitu je takde nak sental abes abesan
mata ni dah kalah panda dah, eyebag sane sini, so whatever!
sekarang dah beli eye mask, dah beli scrub muka
hamik kau! :D



okay la.. esok ai aka post entry about kebanjiran melanda negeri ku yakni rumah ku jugak
salam december



bubye November, hello welcome December :)


(sebenar nye ade lagi yg aku nak bebel tapi lupe daaa.adoi!)

:)

2 comments:

CIK FAFAZ said...

ape? ape lagik yg akk nak bebel?
sy nak dengar.
haha.
:)

~sakina~ said...

huaaa~~ akak suke bebel, macam hobi baru kot
x tau la dapat dari mane :D