Friday, December 17, 2010

wa tengah panas ni!



entry ni banyak perkataan mencarut kot. so anybody yg rase annoying dengan kate2 mencarut sile la kelik "X" kat atas kanan tu..


weyyyy!!!! apesal subjet quran and modern science aku dapat C je?????
siot gile babi betul laaa.. ni memang aku nak mencarut habes habesan...
korang bayangkan tu la subject yg aku dan korang jugak tak banyak nak risau dengan 1 (one) credit hour only.... gile arrr... kalau aku kat bmi skrg memang aku dah suruh lecturer aku semak balik kot carry mark aku... macam mane kau check? agak agak la sial, nak bagi C pun, dah la 1 credit hour...


dengan 2 quizes, 1 participation give ur commitment in exhibition, 1 assignment, 1 presentation, 1 final, tak kan tu pun boleh dapat C?? kalau B- aku boleh terime lagi kot. ni kau bagi C terus.. siyes bangang nak mammmpusss!!


korang bayang kan, sepanjang sem, lecturer aku yg masuk kelas 2 (dua) kali je kot. tu pun bukan nye ajar, tak bukak buku pun, pastu 3 4 minggu tak masuk kelas.. rupe rupe nye tengok dah benti.. lepas tu datang pulak lagi sorang ustat, same jugak, masuk class, kadang kadang tak masuk class.. lepas tu memang la tak ajar, die bahagi student with 2 or 3 person in 1 group then present ape yg dalam silibus... subjek ni dah la kena bace, kadang2 ikut logik tu pun kalau die accept.. sumpah paling bosan sebab kena bace je dengan note yg die kasi terabur, saket mate btul aku tengok..


ade 1 hari tu time class, lame nak mammmmpuss jugak orang tunggu, lepas tu ade la sorang makhluk ALLAH ni gi mencari. tengok2 ade kat cafe tengah menjamu selere. korang tau tak alasan die ape?? "lupe time tu saye ade class dengan awak" rase macam nak sepak kerusi meja tak??


subjek laen aku terime la lagi dapt A-, B, B+, B- memang setimpal la la kot dengan usaha aku... aku tak kesah sangat pun... yg ni je 1 dapat C.. hamsappp laaa!!


dah la, penat aku duk emo sorang sorang ni.. cuti lagi 3 minggu plus minus.. enjoy habes2... sape sape budak bmi ke ape ke yg bace nak kate aku keterlaluan sangat mencarut2 ni lantak la korang... 1 thing, aku tak penah lagi rase tak puas macam ni time study...



btw, ALHAMDULILLAH untuk yg laen... it returns to my effort yg tak seberape... :)

10 comments:

mizzbutterfly said...

marah sgt nih...kawan2 yg lain mcm mane??? sama..??? buat re-check blk dgn lecturer..as a student..kita mmg ade hak untuk tahu markah kita blk...so check blk...yerk yunk...

~sakina~ said...

marah gile wany, dgn lecturer yg cmtu..
tension gile, tu baru sorg nye kerenah lecturer...
yg len x masuk lagi...
mybe aku yg x biase lg kot...
sgt99999 x best
tp alhamdilillah yg len okay la, returns to my effort yg x seberape... :)

=*NuRo0L* = said...

yayunk sabar ye.. hu.. sy turut bersedih tgk QSM awk.. so amcm pointer? ok x? mesti DL kan..?

~sakina~ said...

DL? no babe~~ x kesampaian pn :(

miss dilla said...

hehehe..
ko dah C, aku ape ntah lagi.
adoi...

nak login pon x lepas nie

. . . h u s n a . . . said...

huhu T____T
psl result rpenye... aku .... taleh nk ckp pe... result aku teruk sem ni..

~sakina~ said...

dilla, fail lagi ke nak log in??
aku try cek pukul 4ptg td naseb je tengok dah boleh cek :)
relax2, janji lulus sume... :)

izni, next sem aku nak jadi skema to the max lah
hehe :D

CIK FAFAZ said...

aiyak sis,
tak mau marah marah.
tak mau tak mau.
nnti cpt tua.
haha.
senyum senyum.
(:

~sakina~ said...

faz: x marah dah... me COOL always :)

Mr. TN_SkY said...

huu..chill kina..:D aku taw subjeck agama kan? ade ustat tuh busy gegile smpi xmsuk kelas =_=