Thursday, December 9, 2010

blog larian



Assalamualaikum....

Semalan miss fafaz telah tagged saye untuk blog larian...
Ekceli baru la sekarang tau ape kah blog larian.. tau ckit2 je,,, so jangan la banyak tanye tau!
Kalau nak tau, sila la lawat blog ia di sini atau di sini ~

Syarat2 nye adelah:

1) Pastikan ada Banner BlogLarian.
2) Jadi Follower BlogLarian
3) Lengkapkan Slogan "Saya suka berblogwalking kerana...." (tidak lebih 30 patah perkataan).
4) Tag 3 orang rakan atau lebih.5) Beritahu rakan tag anda tentang BlogLarian.
6) Akhir sekali Masukkan tajuk dan link en3 tadi dalam komen ini bersama tajuk blog untuk disenaraikan.



Saya suka berblogwalking kerana....
Ia dapat mengisi masa lapang saya. Di samping itu saya suka dapat menambah ilmu dan juga mengetahui hal hal semasa yang sedang berlaku. Saya juga kadang-kadang gemar bercerita.
(kahkahkah~ ayat skema macam buat essay form 5 dulu dulu)


3 yang bertuah di-tag adelah

wany rashid
ili kaironnisak (saje je eja name kau salah :p )
ustat syafiq (1st time tag dia)

korang buat la, boleh promote blog korang :)

kawan kawan yg laen juga dijemput buat same ye :)


cik faz, i'm done! <3>

5 comments:

CIK FAFAZ said...

wahhhh! ok ok, syabassss! haha.
(:

Mr. TN_SkY said...

weh..tq..tpi ak xphm ane nk wat..=_=..cane nk jOin..maaf sye xpndai bab2 nie ahaha

mizzbutterfly said...

hahaha sirius mcm...karangan sek ...hehehe

azzey said...

Sakina: saya pon join bloglarian ni...di senarai ke-72

p/s: slm kenal dari saya..AZZEY....

~sakina~ said...

faz: :)
ustat: kan dah pandai :D
wany: haha, rindu nak amik SPM :))
azey: hye kawan :)