Monday, December 20, 2010

beautiful blog award!

Assalamualaikum!

thanx to my dear follower princess5050 sebab bangun2 tido je kasi award kat saye :D
so sweet dengan belog kite yg tak berae nak cantek ni tapi sekali pandang mcam cute lah jugak kan??
hehe~~ (masuk lif tekan butang sendiri)




soalan2 yg kena jawab adelah:

a. berikan 1 nickname utk sayer [pemberi award]

why????
ni nickname die kalau tinggal jejak kat shoutbox :)


b. berikan ucapan kpd pmberi awrd
thanx darling for giving me this award~~
terharu + hepy hour + macam menang anugerah kat tv pulak..
haha

c. listkan 6 artis/band yg korunk minat
alamak, takde la kipas susah mati sangat tapi layan la jugak lagu2:
paramore
maher zain
ana raffali


d.alamak, princess5050 tak bagitau pulak nak tag berapa orang... so saye tag 4 orang je lah.. nak tag follower baru yg cute miut :D

http://nawzaniruz.blogspot.com/
http://ladygreen3011-ayuni.blogspot.com/

http://nadia1589.blogspot.com/
http://ejagilax.blogspot.com/


till then, bubye!

13 comments:

::..Dia daYa..:: said...

wah dapat award yang cantik

Princess5050 said...

tahniah, hehe..tak cakap sbb kasi pluang nk bagi kat seberapa rmai yg cik kiina nak ;) Princess nak buat GA/ contest tak lme lg, join ya !

Ayuni said...

ala, dh buat, i'm so sorry....tag yg lain ek.....

mizzbutterfly said...

tahniah dpt blog chantique...

~sakina~ said...

dia daya: sile la amik :)

princess5050: orite!

ayuni: its okay,, :)

MIMIE AIZA said...

cograts dapat award :)

~sakina~ said...

wany syg... thanx! wany, amik jugak award ni.... xoxo!

mimie aiza: thanx fren! :D

+nawzaniruz+ said...

wah.award.tahniah~^^

erk.kne tag?dh lme xmen tag2 ni.hehe~=P

~sakina~ said...

hehe.. layan je yunk :D

fyda razak said...

blog anda meriah dengan awards ye :)

~sakina~ said...

hehe... buat mase ni ade la org nak tag.. free free buat je :p

+nawzaniruz+ said...

hehe.i'll try ok.bile2 free.hee~=P

~sakina~ said...

heee~ ok dearie! :)