Wednesday, December 29, 2010

korang~~ sini jap!

hye awek awek dan pakwe pakwe sekalian~~
korang tau tak hari ni dah 29 december 2010??
korang pasan ke tak lusa tu hari last untuk 2010??
muahahaa~~ ketawa penuh bergaye tapi dalam hati hujan turun sebab lagi seminggu akan balik study yaw!
cepat nye masa berlalu!! sepanjang 365 hari ni (365 hari kan wey?) sudah tentu la banyak sweet sour nye kan??
bagi manusia biasa macam aku sudah tentu la banyak sweet sour nye..
kalau cerita ni memang 3 hari 3 malam jenuh aku nak recall
MyEm0.Com

tapi sekarang bukan entry nak recall balik 2010 niii
tapi tadi aku tengok berita, pastu ada pasal AFF suzuki cup..
korang tak tengok ke?? bukan men obses lagi fan indonesian
siap kutuk kata lagi kat kita ni haaa..
yang paling gilaaa nak mammm boleh pulak habaq yang kuna tu orang india yg asal dari negeri india pastu mahali tu depa dok kata orang depa, orang indonesia...
WTF betull kan??? (what the football laaa)
MyEm0.Com

dah la emo lebih2, dah kalah hari tu tak puas hati depa duk pi bakaq stadium depa... gilakkk betul!
tu baru 1/100 rumors dorang hentam kita wahai orang orang malaysia sekalian~~
mintak mintak la malam ni harimau malaya belasah habes habes..
kasi 10-0 ke kan.. memang syiokk laaa
kahkahkah~
aku bukan la fanatik sangat emo emo tapi kali ni first time tengok team malaysia maen bagus sikit dari dulu.. ehh baguss banyak kot kan... so teruje la sikit~~
MyEm0.Com

8 comments:

. . . h u s n a . . . said...

haha... i like~~

ila said...

mlysia bole.
haha

~sakina~ said...

husna: :p

ila: glory2~~ :)

::..Dia daYa..:: said...

salam
kurang minat bola tapi lepas malaysia menang lawan ngan indon terus minat
semoga melaysia berjaya mengalahkan mereka yang cakap jew lebih.

~sakina~ said...

dia daya: sokongggg!!! sebelum ni kureng sikit ehh banyak bab sokong local punye team tapi since sejak akhir2 ni terer, agak minat laa :)

abeq89 said...

mai dtg dataran.. nengok amai2 k..

mizzbutterfly said...

ko tahu kina..adek aku ckp ape..
"sbb kembar tuh tak de la..malaysia blh menang"
blh jadi tak/..???

~sakina~ said...

abeq89: hee~~ ujan, kena duduk rumah :D

wany: haha... agak kejam statement tu tapi mungkin jugak...haha
tapi orang cakap kembar tu macam terer...aku pn x penah tengok dorang maen :D