Sunday, December 19, 2010

saya mahu ketawa jadi saya lihat gambar ini




Assalamualaikum!
(kali ni aku bagi salam,, last entry disebabkan terlalu emo macam nak mam aku lupe pulak)


hai la jiwa raga.. kenape kau moody sangat hari ni? aku pun pelik...
then godek godek la picture galery aku yg gile babun punye banyak
nak gelak riang ria ketawe je mesti aku bukak picture time kat legenda dulu
tengok balik time kami sume sedang riang ria raye
kat sane, tiap2 hari macam hari raye sebab best sangat999999
sampai sekarang pun even aku dah habes study kat legenda aku still jugak pegi sane
then pegi seremban ronggeng2 karoke sume
macam la kat kl tak de tempat2 tu kan
tapi seremban is the place with full of love
yes, i admit it 200%


geng geng sume, amik perhatian kerane gambar2 di bawah sangat membuat saye gelak dah ber flower flower...


cam nak bunuh diri je tengok gambar ni.. betul cakap amin, aku cam nak gi potong rumput je
macam orang pakai goggle, dah la spek merah baju pun merah~~
tssskk~~~



hany, kau memang no 1!




hany lagi!! aku tak paham motif ape kah ni~~
hahaha





dialog:


tum: hany, saba wey.. jangan marah.. jap gi kite gi makan ek...

hany: aku bukan lapa laaaa.. aku saje nak wat mimik muke kartun kat t shirt aku ni haa.. jadi tak??hihihi

----------------------------------------------------------------------


hany, mintak ampun maap la darling, siyes aku sangat menghargai gambar gambar kau yg
sungguh menghiburkan hati aku yg tengah moody :D



okay, sekarang aku dah rase ter hepy sikit...
tengok belog wany pasal sekolah pulaksss
tetibe rase nak pi tengok gamba time darjah 1 pakai baju sekolah kain biru gelap tu haaa
rinduuu!!!



yesszaaaa aku sangat moody tadi bile tunjuk result kat ayah aku..
tengok yg C tu rase macam nak bunuh diri je...
macam bannggggaaangggg
tu yang menyebabkan aku moody ditambah dengan lagi 1 factor
( lagi sekali mencarut!! daymmm!! )
sungguhhh tak puas hatiii


@#$%^&*(*&^%$#@!$%^&
(kate kate mencarut versi translate bahase vietnam.. kenape vietnam? sebab tadi vietnam kalah..haha. jahat aku)



okay, bubye!
have a sweet day!
have a sweet sunday !

.

12 comments:

. . . h u s n a . . . said...

haha.. senget ko ni ... buat aku gelak jugak .. tq ..

mizzbutterfly said...

mari kita gelak sama..sama...heheheh

ken said...

happy times with friends :)

~sakina~ said...

izni: tengok, berjase jugak..x sia2 aku upload gmba ni sume..haha

wany: haha... tenang jiwe aku tengok gmba tu :D

ken: yup, the precious moment :)

hamzah ian said...

baju mario.. wa.. gua ade gak baju tu.. nice..

~sakina~ said...

haha... cumel kan... tu membe kite...

honey alias said...

haha . budak uh memang sengal . haha

~sakina~ said...

haha
sengal but it fun <3

Sepatu Hijau said...

salam

ingatkan nak g bersenam..

::..Dia daYa..:: said...

Salam

rindu nak macam dulu-dulu
ngan kawan2x
huhu

~sakina~ said...

sepatu hijau: haha.. lame sudaa kite x exercise :D

dia daya: btul2,,, rindu zaman ronggeng tnpe fikir keje belambak :(

Fxysche Nas said...

hehe
spek merah tu mmg ummphhhhhhh
=D hoho

result kte pon ntah ape la kaba beritanye..xkuar2 g..huhu