Wednesday, December 15, 2010

MARA, awak tanak kasi kite duet ke?terpakse la kite jual perfume lagi nanti :(



Hai everybody, Assalamualaikum!


Aku geram ni....

MARA, kau tau tak aku harap sangat2 kau approve aku buat permohonan dapat kan elaun tu??
Kau tau tak aku memang gile babun punye konfiden yang aku mesti dapat elaun tu?
Tapi kau betul2 mengecewakan aku sebab kau kasi half loan je, kasi yuran je...
Kau tau tak elaun tu penting untuk aku, penting untuk aku enjoy sane sini, beli tu beli ni, ronggeng sane ronggeng sini...

Haih... Kau tau tak sebab kau tak kasi aku elaun, habes air mata aku nangis macam orang mati laki??
Gile kentang abes jatuh tahap brado aku kat mama aku? Nangis cam budak mintak aiskrim...
Kau memang laa, tak kan kau tak tengok slip gaji bapak aku, bukan ke layak aku dapat full??
Kau tak tengok ke pendapatan tahunan bapak aku, bukan ke kurang daripada yang kau bagi tau??? Agak agak la kalau nak menaye aku pun.. Tsskkk
Eeeeiii eeeiiii geram betul aku tau tak????

Sekarang ni tinggal lagi 3 minggu nak balik hell, aku sumpah tak de mood nak balik....
Luse dah kelua result, ni kalau aku ade fail 1 subjek aku dah nekad nak benti!!! (gile kentang sume MARA punye pasal)
Sume sebab kau.. Kau tau tak, disebabkan kau tak kasi elaun kat aku, aku terpakse menjual perfume kat sane??
Kenape? Tak pecaye ke???
Nah amik, tengok gambar ni sume



tengok la beb, jenuh kot kami promote :p

Naseb baek la ade bantuan model model tak berbayar ni... :p


Semua picture ni adelah time exhibition one of the subject taken last semester.. Mesti kena buat exhibition and jual sumthing... Then why not aku jual je time ni and after that ade lah girls yg datang bilik aku beli pefume..


Tajuk entry dah agak sopan kan kan? Tapi masuk je perenggan isi abes gengster.. Bengkak hati aku beb, sampai hati MARA but aku cam ni... Next sem kena menjual lagi :(

Before end of last semester aku dah submit surat mohon dapat kan elaun, macam2 aku tulis semata2 nak dapat duet punye pasal.. Kahkahkah...
Harap2 la dapat.. AMIINNN......

(aku rase aku tau kenape aku tak dapat elaun,,, mesti niat aku nak gune duet tu ke jalan tak betull.. hahahahahampeh!)

12 comments:

mizzbutterfly said...

hahahaha

duet tak mausk lg...dah mcm2 planing ko nk wat kan...heeee...
teruskan berdoa yerk..

. . . h u s n a . . . said...

haha.. mgkin la...

CIK FAFAZ said...

nak perfume stu !
huhu.
abg MARA !
pls jgn wat my sis cedih cedih bleh?
tgk muka dye tuh,
msm macam cuka dah.
haha.

(-_-)

~sakina~ said...

wany, mmg aku x dpt elaun... dah aplly x tau la dpt ke x.. dr last sem lagi aku dh buat selling selling ni :p

izni: tu laa,, aku pn pikir cmtu
haha.. padan la ke muke sendiri :D

~sakina~ said...

faz: haha.. meh akak kasi free yg 6 hengget tu. cepat sikit abes pastu beli sndri yg 30 hengget tu tau :D
tu la, ni yg terpakse gune kelebihan menggoda sampai dapat duet ni :))

CIK FAFAZ said...

haha,
yes yes.
nnti pos laju ke umah sy eh.
6 hengget pon jadik lah.
hheheehehhe

ScArLeT MinE said...

wow....
luahan dan isi hati..
pjg tul geram nyer pasal ye..
huhu...

gud luck kat sne kina..
all da bez k..
(^_^)

Mr. TN_SkY said...

sabar2 =_=

~sakina~ said...

faz: eh amik sendiri :D

ika: tu laa, tension bebenau... :((
gud luck jugak ika... ^^

syafq: tu la, sabau dah ni =,=

cik bihah said...

halo2..hehehe..sian dia xdpt full elaun..kelakar gak niat nak dpt elaun tue..=)

::..Dia daYa..:: said...

Salam
agak-agak pasang niat dr awal tak betul kot tu yang xdpt full
hihi

Daya doakan awak lulus semua subjek :)

~sakina~ said...

cik bihah: tu la, cian kan.. sedih tau :(

dia daya: aah, ni sebab niat ni..hehe :D