Monday, November 28, 2011

salam maal hijrah dan hari ini saya ber-belogwalking.. yeehuuu~~~


assalamualaikum semua

selamat tahun baru muharram...

semoga tahun ini lebih baik dari tahun yg lalu, semoga amalan kita kali ini lebih banyak dan diberkati Yang Maha Esa :)


alhamdulillah, setelah berbulan bulan saya tak berbelogwalking, baru petang ni saya sempat...

menerjah berpuluh belog, fuhhh rasa nak tutup belog sebab belog saya adalah yg paling loser sekali tau tak +,="

ye la, belog orang lain siap ade gadget itu dan ini, lagu macam2, auto scroll la, sila kelik untuk baca entry la, macam2 laaahhh.. wahhh! jeles benar, ini bukan main2...

haish, terpegun 2 minit....

perkara dibuat apabila ber-belogwalking:

melihat header yg gorjes... fuhh, hebat ye korang
sidebar yg kreatif.. tak penah saya fikir nak sekreatif tu...
tulisan yg vogue belaka
gambar nak cun je kan korang~~ ^^
layout sooo sweet

nak cakap memang berjela, sungguh tertinggal jauh belog saya ke belakang...

oh ye, saya sudah cuti hipp hipp hoorayyy selamat 7 minggu yaaaaawww

masa untuk bermanja2 dengan diri sendiri, melakukan perkara yg disukai sesuka hati tanpa pressure di tempat belajar yg sungguh tak disukai, sungguh sungguh ye memang saya tak suka dan bukan main main punya

ok lah, nanti saya bebel lagi macam biasa saya memang suka bebel, complaint, dan sebagai nye..

dan buat tatapan sume, terima lah gambar terbaru saya, baru ambik semalam, tak sampai 24 jam... gambar saya tanpa make up ye.. saya ulang, tanpa secalit make up! haha.. ada kau kisah kan? aku pulak yg kisah~




sekian, babai.. jangan lupa solat asar, kalau tak nanti mati seksa masuk neraka~

okay, ini betul betul babai~



4 comments:

haney said...

belog kina da cantik. pewit pewit :)

~kiinaa~ said...

ishh u ni, malu i tau.. hikhikhik ^^

hanabunga said...

blog akak dah cantikla.byk gadget pun tak ok jugak nanti slow loading :)

~kiinaa~ said...

ni semua sebab bosan, duduk rumah ada streamyx pulak, abes godek sume ^^