Sunday, April 8, 2012

list of food, nyummy!


assalamualaikum, selamat hari ahad, menandakan hujung minggu bakal berakhir :)

petang2 macam ni, cuaca syahdu, teringin nak makan macam macam :D

lunch tadi just instant noodle, so dinner ni harus wajib makan. maka nya, turun ke cafe bawah lah sebentar lagi..

tengok, yg diinginkan oleh perut yg tamak ini.




ikan bakar 

tom yammmyyy!

lasagne, jage la, cuti sem aku nak try buat~~

fish grill yg menyedapkan lagi menyihatkan ^_^

pizza. kenapa tah aku nak sangat...

laksa johor yg lemak berkrimm..

omg sedap sungguh ke semua nya. ada lagi ni, taapi lupa dah makanan yg diingini tu ;)
bye!

4 comments:

sweetsourlife said...

tiba-tiba rasa lapar

saffiya_aleesya @ echa said...

wahhh agak terliur gak tengok pic lasagne dan laksa johor tu..adoiii celah mana plak aku nak cari semua tu malam2 ni..huhuhu

~kiinaa~ said...

cik sweetsourlife: kan? sy dah la belum lunch petang tadi sekali tengok makanan sedap erus turun cafe beli makanan dinner :))

~kiinaa~ said...

echa: aah, kte pun sangat sangat sangat mau laksa johor tu, susah nye nak dapat.. lasagne tu pizza hut pun jadi :D