Thursday, May 5, 2011

menjawab exam memang bermakna jika menggunakan teori dan formula sendiri kan? itu baru dikatakan EXAM! ^^


assalamualaikum darlingsss!!

selamat pagi khamis yg sejuk, nyaman dan mempesonakan...


gambar tiada kaitan dengan entry


setakat ini saya sudah menduduki 3 papers untuk final semester 4. baru 4 kot. ada lagi 3 campur 1  iaitu practical. 


1st paper, MNI II sangat best sebab senang, tapi 1 soalan berjumlah belasan markah telah dibazirkan begitu sahaja akibat mereka cipta desgin circuit sendiri, teori apakah ini? sudah pasti teori saya! circuit design saya salah draw okay, jadi calculation salah dan maka nya jangan la tanya jawapan, sudah tentu salah... ^^ daymmm okay, saya tak happy pun dengan perkara ini...

2nd paper iaitu mathematics 4.. saya tak mahu cakap pasal ini please.. sangat kecewa...
skip!!


3rd paper, EMP.. objektif 20 soalan macam haremm saya menghentam nye dengan penuh dedikasi... bajet kerut dahi saya tau jawapan nye, tapi sudah tentu saya tak tahu ye. membaca notes EMP sambil tertido, jadi mustahil la nak jawab betul betul, betul tak?? haha.. agak confuse struktur ayat di situ... tetapi soalan case study kena jawab 3 out of 4, saya merepek bukan maen sampai ke helaian kedua terakhir... 


baek lah, next paper another week.. malam ni rest memang mood hilang, esok ye study, ye, janji janji janji!!!!!

mengantuk! it's 2am in the morning

goodnyte!


4 comments:

hanizatul.amira.amran said...

cantek la dress awk :)
sukee

=*NuRo0L* = said...

part math itu.. sy jawab 4 soalah je.. sepatutnye kna jwb 5... ok.. soalan 1 lg dh xboleh jwb... darnn it.. EMP.. same je mcm kamu.. kerut2 dahi, pastu xdpt jwb kuar dwn awal.. malas dh nk ngadap.. xpe dear.. next paper usaha lg k..

~sakina~ said...

haney: terime kasehh!! muahhh muahh!! :)

jane: emp is okay, just nice but maths feels like hell :((

Rafidah Farhana said...

saya selalu buat teori sendiri jugak.
kadang-kadang lupa, nak taknak, cuba je la.mana tau ada yang kenaaaa :)