Wednesday, May 18, 2011

semester 1, 2011 is officially end! ^^


hye! super wednesday, rainy evening with some cool air.. it just nice to be at home kan? ;)

actually aku kat rumah dah 5 hari.. tapi baru sekarang bukak own laptop, serious malas kot.. and i'll be back to bmi on 28th may maybe for short sem. eventhough only 1 subject, i'll go through it to avoid any hardness in future.. in case aku terkena repeat any paper, tak ke niaya tu kat aku nak menghadap banyak subjects 1 sem? no way man, i play safe okay!

by the way, i'm so glad to finish the last semester... banyak sangat yg tak best dari yg best untuk last semester.. kalau perasan aku publish entry pasal study pun semua tentang perkara tak best.. bukan aku tengok dari negative view saje okay, jangan salah fahan pulak..

yg huruf besar tiba2 tu sila click untuk cerita yg detail :)

fellow yg baek hati tunggu anak2 nye di pondol pak guard sambil memberi kata2 best click sini dan tak kurang juga lecturer yg mulut macam puaka sound guna ayat macam orang tak sekolah (emo sikit bab ni, serious shit kau!ha amik, ayat aku boleh lagi kurang ajar dari kau tau tak???)

nak overcome sume obstacles ni, aku kena lari kan diri kejap. mula la cari mana2 tempat indah damai lagi menenangkan.. finally aku ke sini tapi muflis la kalau setiap kali aku tension aku ke sana.. bankrupt mak! ^^ besides, aku terlalu banyak mengenjoykan diri tapi aku pandai okay bab bahagi masa, keje aku siap jugak, at least aku boleh lagi siap kan kerja orang yg tak siap!! ~ (emo lagi sekali)

aku rasa heaven adalah minggu study week.. haha.. so comfort, ehh takde la so sangat pun. just bolehh laa belahhh kan~~ 

dan ada jugak kadang2 aku terasa macam ada hantu je dok usha aku... haha.. bangang kan?? angan dan emosi je lebih~ nak tidur pun susah, tu la masalah problem aku.. baring kat tilam leper empuk pukul 2am, sampai 4.30am tak tidur lagi. ape kess??? terpaksa la aku menerbitkan entry ini konon nak lepas kan emosi negative padahal tak wujud pun, idea la kata kan.. haha

dan aku juga akan emo bila ada something yg tak berjalan dengan lancar.. aku jugak emo bila kerja tak siap dan emo bila buat kerja dengan orang tak berdedikasi...aku jugak emo kalau aku rasa tak suka dalam sesuatu situasi so aku pun menerbitkan entry ini dan ini

naseb la sem ni bilik aku memang port terbaek, takde monyet melintas langsung kot, bayang ekor pun takde. macam sem lepas agak sengsara hidup aku.. kahkahkah... syukur... ^^

well, ada la jugak aktiviti best yg macam iniiniini dan juga ini .. click je lah ye yg words "ini" belambak tu, panjang sangat kot kalau nk story 1 by 1 :D





 unplanned hang out di kala gapped final exam memang best! ^^

itu lah dia kesimpulan untuk sem lepas, sem 1 ' 2011... tak best lah bagi aku...  glad it's done... omg! maybe u think that i'm demanding but i'm not.. 

and my semester 1; 2011 ended with the great time dinner with my girlfriends.. sangat enjoy, talking about everything, laughing together and tidur pun lewat sebab story tak habes habes ^^

aku keluar petang, jammed kot then sampai lewat, makan2 dah sampai pukul 10pm.. memang tak lah nak harap aku balik hostel.. tumpang rumah kawan ku... ^^

HR steak house is fully recommended to all of u, with the cheapest price, nice food and u feel no regret being there.. i've been there for several time, my favorite place to eat if u are western food lover :)

air buah tu around rm2 - rm2.5 je and air cappucino yg macam milo tu x sampai rm4 pun
murah kn??

i ate fish grill rm7.00, besar tau.. kenyang.. my mira ate chicken chop, the most famous amous food there, rm6.50 je and amal ate lamb combo kot, siap udang besar rm14... ^^





the end~~

4 comments:

mizzbutterfly said...

tak mknn tuh plg buat aku lpr...huhuhu...

~sakina~ said...

haha... relax wany, esok pi makan :D

hanizatul.amira.amran said...

ehh u study kt unikl bmi ek? :)

~sakina~ said...

yup haney,, i study kt unikl bmi.. knape? ada kawan kat sana ke? ^^