Wednesday, February 9, 2011

a journey to remember


Assalamualaikum ~~ (jawab jangan tak jawab)

Ni adalah salah satu entry terperam yang lama aku tangguh. Sorry guys sky, hany, ramadhan, amin..

Actually this is amin’s birthday on 26th January but kami celebrated on 28th January. A bit late since cari date sesuai untuk overnight.

A big THANKS to amin sebab drive about 275km on that night around KL. Gombak to kampung baru to cheras downtown to cyberjaya to putrajaya to Gombak ~

Sampai aku dengan hany tersenguk kat belakang, diorang boleh lagi berdebat, share macam2 kat depan. Kadang2 dengar macam nak bergaduh je diorang ni =,= rindu kot, lama tak jumpa.


Officially 22 y/o babe!



Yeay! Amin dulu sambut birthday yg ke-22 walaupun hany dengan sky sebenarnye dah sambut dulu tahun lepas. Haha. Just aku dengan ramadhan je masih muda belia. Hakhakhak. Kasi lempang sikit. Ni gara gara tak centre sebab kejap lagi ada meeting dan malam nanti ada oral test mandarin.



Ramadhan, sky, amin, kina, hany




Guys, this might be the last time kita celebrated birthday amin, next year amin celebrate dengan mamat dan minah saleh la jawab nye. Haha. Tak kenal dah kina, kenal kina granis je. Haha


Sape tak tahu kina granis tu sape, tengok gambar dia kat bawah ni.

Picture from Google.





Ha, this one time kat putrajaya, about 5 in the morning.


Finally, kami sampai di bumi bmi pukul 6.30am.


~TAMMAT~


9 comments:

mizzbutterfly said...

dah lame..tak overnite smpi subuh...huhuhu

~sakina~ said...

wany, best tau, tambah pulak bila sampai bab berborak :)

mataharigilak said...

happy belated bday amin.. =)

apisv2 said...

mengunjungi blog anda!
nice blog;)
apisv2©

~sakina~ said...

ely: aku bagi pihak amin say thank you :D
apis: thanks :)

Mr. TN_SkY said...

hahaha..uii2..kami tak gaduh k..dah habit bile jumpe amin! hahaha:-p

neway tang part ko ngn madan masih muda belia tuh apekah? haha :-p dah layak mengundi ko tuu lalala

aa..besh kan jalan2? aku pun xspn 275km dah amin drive..sian dye haha..
korang leh tido kt blkg zekzekzek

Diterima Menyertai 100 Penulis Editor!

Mr. TN_SkY said...

P/s aaku nak gmabr2 tuh..boleh?? antakan kt email aku ye..

sky_revolution88@yahoo.com

~sakina~ said...

ustat. insyaallah aku try send.. kalau wifi x buat perangai ye~~~
nanti dah sampai aku bgtau ko :)

aah, aku mude lagi kot~~
hakhakhak

che nur said...

yunk....dlm2 ak tgok blog ko ni, ak nmpk ramadhan....
tu ramadhan yg kembar skali ngn shawal tu ek???
what a small world...
i know them time skola SSAAS form 4...b4 i went to TiKL!!!!
hahaha.....