Sunday, February 27, 2011

sangat best berada di rumah sempena cuti mid sem ^^


Assalamualaikum babe and dude!

Actually aku dah siap landing kat katil tadi but then rase tension pulak sebab taboleh tidur. Lalu ku buka laptop kesayangan dan dengan harapan menaip dua essay untuk professional communication. Yaa! Kena submit yawww kalau tak silap last semalam. Tapi aku rasa madam macam cakap submit sepanjang cuti mid sem ni ^_^

Ahh! Persetankan semua itu. Internet di rumah sangat laju. Sampai aku rasa nak nanges je sebab ter over happy go lucky. Bahahahahaaaa! Apa bang buat assignments kat rumah babe! Kata otai, otai buat keje last minute, esok nak hantar, malam ni baru la gelabah tenuk nak buat. Tssskkk~~ Hoi, aku tak gelabah okay, relax sudaa, duniawi saje~~

Okay, banyak pulak mukadimah die kan. padahal tadi atas katil aku rasa tension nak mammmm je tau. Okay, kau bayang kan diri kau ni ada banyak sangat benda nak buat, untuk kemajuan dan kebaikan diri sendiri. Tapi ada kekangan untuk kau mula kan langkah kau, ada halangan untuk tak kasi kau buat semua tu. Kau rasa macam mana? Meh sini kasi story sikit. Haih~~~

Aku pun tak tahu macam mana nak kasi paham dengan lebih lanjut. Dan ni bukan la tujuan utama aku menaip untuk entry ni..

And aku nak bagitahu korang yg aku dah berada di rumah yg damai indah bak syurga dunia!!

^^ Tempat tidur yg best lagi sejuk.
^^ Makanan yg banyak tak tehingga.
^^  Internet yg super duper laju giless.
^^  Tiada lagi kesukaran menjalani hidup buat masa 1 minggu ^_^
^^  Tiada lagi ketakutan sewaktu mahu tidur. Bmi banyak hantu la weyyy!!!
^^  Tiada lagi kerisauan nak makan apa dinner, lunch, supper~
^^  Tiada lagi kehidupan yg tension.
^^  Tak perlu risau dengan baju kotor yg banyak.

Wahhh! Terasa diri ini bahagia~~ J


the pictures of this entry:


the gathering of the family


 this is the picture of 2008. the look of 2008, so kid!


while this is the look of 2010. can u see the people start to grow?


i miss cooking!

..:: before::..

 ..:: after ::..

 the mushroom pie 


okay, it almost 3.15am. must sleep now... daaa~~
take care!


3 comments:

CIK FAFAZ said...

thats why people said home sweet home.
huhu.
rindu umah!
iayakk!

yanaezrin said...

kina...ak nak cupcake ko buat bole tak..hehehehe

~sakina~ said...

faz: nt cuti sem awak nikmati la duduk rumah 4 bulan ye :)

yana: cik liyana ezrin, datang la rumah, aku buat spesel utk ko siap letak name ko lagi :p