Wednesday, February 23, 2011

entry ini tentang test yg dah lepas 3 papers, teman dan "siapa kasi saya short letter ni?"



Good evening babes and dudes!

Malam ni gua nak story pasal 3 papers yg gua dah amik since Monday..
Pergghhh!!! Menyirap kot gua. Rasa rasa semua paper tu macam hampehhh je. Aku rase la kan, ni bukan test or mid tem exam tapi macam final dah kot.


Engkau nak tau ke kenapa? Soalan bajet nak macam final je, aku iye iye bajet senang nak mammmmpuusss. Last last tengok, gelak besar kot… HAHAHAHHAAHAHAMPEHHHH!
(ish, ayat kelihatan agak kasar kerana berjiwa rock sekarang)
MyEm0.Com

Hai laaa, both papers today, power system and control system memang tak boleh belahhhh la kan…Yang laen pun same je kot, so whatever!

Dah la, malas nak ungkit, persetankan sume tu, sekarang tak sabr dah tunggu next 2 papers on tomorrow and Friday then I’ll be homieee!!
MyEm0.Com

Not to forget, engkau tunggu la next entry, gua rasa gua macam meluahkan perasaan je nanti, kahkahkah. Tibe2 pulak rasa nak menaip panjang giloss megikut kata hati yang tersirat.

Tahu kah? Kalau tak tahu, tunggu la yep!

Till then, gua nak letak picture apa ye? Sabaq sat, tengah godek folder picture yang bapakk banyak punye gamba..


-
--
---


Ha, ni aku dapat masa form 4 kat teknik. Sape kasi ye? Sila mengaku cepat. Kalau tak, aku jumpa bomoh nak tengok sape orang nye. 
Haha. tetiba je rasa nak tau sape kasi ni~ boleh bekenalan. ahakss!
MyEm0.Com




Do they remember me as I did?
leena, laila, myra, mas, qila, alif, etc
but i did spend time with them the MOST before.






till then, take care and have a nice day!

5 comments:

. . . h u s n a . . . said...

mcm asla nye tulisan...

CIK FAFAZ said...

sy kot yg bagi. haha.

mizzbutterfly said...

ha....ramai peminat ..huhuhu..rindu jugak nk dpt short notes mcm tuh...

~sakina~ said...

izni: haa tau xpe. aku perasan jugak sebab mase form 5 asla bg short note time besday aku..~~ tapi notes tu di pass dari belakang (bukan girls)

faz: haha, awak belum wujud di teknik lagi la dik <3

wany: ramai la sangat, 1 je kot wany (Aku kan underground je.haha)

Bun Fashion said...

hodoh muka aku wehhh!
misss u tooooo..
muahhhhxxxxx!