Sunday, February 20, 2011

saya sekarang sedang ON mood test. awak macam mana?


 Assalamualaikum korang~
Happy Sunday!

Uhh! How I spent I weekend? By the way, start esok adalah phase test. Phase test tu gapo dio? Phase test tu macam mid term exam. Tapi kat sini dorang tak panggil exam, just a test. But test pun serupo lagu exam jugok. 
(apehal aku dok speaking ganu ni? Ada jap gi nak kena buang negeri)

Okay bebeh! Start esok till Friday aku akan sebuk (ekceli buat buat sebuk study, macam biase la, macam korang tapenah buat kan.haha)


Monday à engineering mathematics IV (8.30am)

Tuesday à professional communication I (12.30pm)

Wednesday à power system (12.30pm) and control system (4.30pm)
See, systems belaka. Subject nak up je kan. Haha

Thursday à essential management principle (4.30pm)

Friday à measurement and instrumentation II (10.30am)

Aku rasa duration each paper is about 1 hour or 1 ½ hour only.

And now aku baru study maths and sikit sikit for professional communication. Yang laen tu macam biase, 1 day before exam baru aku study :D

And aku akan balik rumah on Friday till next upcoming Sunday. And it will be more challenging after that since report sedang beratur nak disiapkan, also others tests and quizzes yang queue nak suruh aku jawab. Siap la korang nanti! Sorang sorang aku kerja kan~


 ha, ni la my BFF when i was in college :)
(terkenang time study dengan kawan2 dulu dulu)


sekarang test baru, tunggu la final nanti, muntah hijau aku study!


ehem, nak macam ni boleh? hikhikhik


And I hope this test will be done smoothly and aku tak ter stuck tang mana mana since aku ni cepat gabra, nerves sikit babe~

Korang bila test and mid term? Dah study ke? (aku tau belum :p )

8 comments:

ila said...

bse la stdy da nk exam je.huuh

mizzbutterfly said...

heheh tgl lagi satu paper..

hanyz Alias said...

all the best!

hanyz Alias said...

all the best!

~sakina~ said...

ila: gudluck to tu :)

wany: alhamdulillah.... its gonna end soon and all the best :)

rumate: nek, suruh cucu nenek study.. upsr is around the corner. haha

RuBiE ZaiNuDdin said...

gud luck kina..;)

org pon dis week n nex week de quiz n test..huhu..^_^

CIK FAFAZ said...

GOODLUCK sis!
(:

~sakina~ said...

rubi, gud luck too and take care :)

faz; thanx sis <3