Tuesday, March 22, 2011

when i am not updating for a week........


assalamualaikum everybody! 
good morning, sweet Tuesday and happy raining! :)

pagi yg terlalu indah untuk bangun dari tidur kerana hujan sederhana lebat, jadi nya sangat sejuk :)
however, terpaksa juga merajinkan diri kerana sudah 3 kali kot ponteng class essential management principle.. yeehaww!

the very busy week (konon) sehingga nak curi masa bermanja manja di hunnybunny pun tak sempat... 

after the english awareness day last two weeks,  i am done with the minggu nadwah penghayatan Islam last week from Monday to Saturday.. which i am the committee on that week and need to standby all the nyte.. spread the coupons to students, heard they are complaining here and there! macam nak tumbuk je muka. hakhakhak

i am done for second oral test mandarin on Thursday, it's quite better than oral test 1 yawww!


ouh! 1 more thing, my darling sudah sembuh as i mentioned here yg die kena denggi :)
lega, lega dan alhamdulilah. he discharged on last Wednesday after kena tahan about 5 days..

next, i sent my sister at airport on Sunday, since she need to go back to her second country (egypt) to further study. it's almost 1 month holiday because of egypt in the hot situation..




others?
 i have a lot of things to do.
 about 3 lab reports, 5 assignments, and next week must do the public speaking at cafe with the microphone. dah la tahap nervous system aku tak boleh belah punye~ sekarang week 10, lab pn half tak setel lagi. ape cer? aku malas dah nk complain entry ni, penat sudaa, takde perubahan pun,, tapi next time aku nak meluahkan perasaan jugak. jage korang.. hikhikhik

ouh yaa, these are the pictures during malam muslimah on program nadwah penghayatan Islam. malam tu, girls sahaje yg boleh masuk dewan. others are not allowed!~~

 ala ala red carpet la kan :p

the model yg aku dgn hany solek kan. hikhkhik

girls that i love the most. (missing: mira. masha was not attending :( )


take care semua, next week saye update lagi yep, kalau tak busy, minggu ni will be updated more and more. blogging is addiction for me.


lotsss of loveee!
kina granis. ahaksss!
pea ass: actually dalam ke busy an melampau pun aku masih relax,
tiada tanda tension, pelik jugak ni.


2 comments:

mizzbutterfly said...

baru dapt bace blog ko..alhamdulillah anas dah sihat..

~sakina~ said...

alhamdulillah... wany, gudluck, nk hujung2 sem ni, pakat busy final kan :)