Thursday, March 31, 2011

institut pengajian tinggi pun ada spot-check jugak ke? teringat masa zaman sekolah dulu ^^


assalamualaikum darlingsss!

tentatif hari ini

free dari subuh sehingga pukul 3 petang. gua takde class bai~ esok pun sama, sangat free, gua kena study maths 4 sebab jumaat ada test #2..

3pm- got a public speaking. damn sangat nervous tak hengat punya!

5.30pm- went to wangsa walk to buy some stuff for lovey dovey room~

9.00pm- went to dewan for cultural night. some wonderful performances :)

11.30pm- pulang ke bilik. diberitahu ada spot check. what the football! terkejut mak~

12.50am- ketibaan fellow memerhati segenap ruang bilik yg tak seberapa besar ni. gua dah mengantuk ni, solat isyak pun belum. niat nak study math terus hilang~~~~~~~~~~

senak perut jugak cari port baek simpan barang terlarang sumber pendapatan gua. hakhakhak~ terima kaseh kakak kakak jiran, tumpang kan barang saya. i lebiu!

nerveous system pulak dengar spot check.. ye laa, paling last kena spot check time kat teknik dulu, last 5 or 6 years. pheww~~ rasa macam kat sekolah pulak, tak mengapa, feeling muda mudi konon masih sekolah pun boleh kan kan?? ^^


sekarang 1.15am, saya nak pegi toilet cuci muka. kalau rajen mata tak kuyu saya study kot!

selamat malam semua..


8 comments:

. . . h u s n a . . . said...

hehehe..... ko buat ape ha ??? brg terlarang pe ni ???

~sakina~ said...

aku jual handbags dgn perfumes la izni~~ kena ada license dulu kat sini tapi aku x buat :D

mizzbutterfly said...

rajen sgt fellow ko nih...

~sakina~ said...

ade kes ni, aku pun tak tau kenapa..
kalau tak mesti dorang tak buat, tiba2 je~ =,=

angkasa said...

barang terlarang pun ada yek..hihi

~sakina~ said...

alaaa, barang terlarang pun bukan nye terlarang pun.. haha, paham ke? =,=

haneyzatul.amira.amran said...

haaa kantoi!
ni nk report kt fellow awk ni :) hahaha

~sakina~ said...

alaaa, jangan la,, jangan laaa~~ tak merbahaye pn :D