Monday, March 7, 2011

kenapa bekas kekasih digelar 'ex'? hikhikhik~

Assalamualaikum semua! Good morning, sweet Monday!!

Hari isnin bermula seawal lagi. Bangun dan mandi. kemudian mendapat message yg class 10am to 12pm cancel yaw! I loike!

Ha, maseh ingat tentang status aku di facebook semalam? Maseh ternanti nanti tentang jawapan kepada status facebook aku semalam? Hahaha~~

Buat pengetahuan semua, semalam aku ada post kat facebook something yg berbunyi “kenapa bekas kekasih digelar ‘ex’ ?


Tapi sorang pun tak dapat jawab. But then aku posted another, aku akan bagitahu jawapan die esok which is today.

“Kenapa bekas kekasih digelar ‘ex’ ?

Jawapan nye adelah, kerana ex is the shortform of “expired”. Hahaha

Ye la, memang expired = luput sebab he/she is the past for u. kan? setuju tak?



Credit to hany, semalam borak2 dengan die and ez, then hany la yg story kat kami.
Okay la, itu saje pun agenda utama entry ni.

Semua yg penah jadi ‘ex’ jangan nak tacing pulak ye, gurau2 pagi je. Relax sudah, tu kan masa lalu. Akan datang lebih baek kan~



Oh ye, lupe pulak. Dulu korang tengok tak cerita full house Korean version? Alaaaa, yg rain dgn song hye gyo tu ^^ sangat sweet kan? hikhikhik. Oleh kerana class cancel dan another slot on 12.15, mari kite layan 1 episod. Tatattititutu!!!


Pictures courtesy of google :)

5 comments:

ika said...

owh.. hahah
betol2...
penat ternanti2 jawapannye.. =]

CIK FAFAZ said...

aag ehhhh,
sy baru terfikir.
hahaha

~sakina~ said...

ika: haha.. tah pape kan tapi lawak pulak :))

faz: hehe... sebelum ni tak penah terfikir kan :)

TAYAR PANCIT said...

hai awak saye da join awak :) follow me back ok @ http://tayarpancit.blogspot.com/2011/03/officially-2011-formula-one-drivers.html

~sakina~ said...

terimekaseh :)