Friday, April 1, 2011

macam cumel je dekat uni pun ada pertandingan bilik terceria ^^


assalamualaikum darlinggsssss
happy Friday ~

it's Friday yaww! i do love Friday much much muchooo... why? Friday is just like a peaceful day. korang tak rasa macam tu ke?


Friday is a peaceful day yawww!! 

haa, ni saye saje je nak gebang sikit. bangga kot.. last 2 week kalau tak silap, ada JKK jawatankuasa kediaman kolej tak silap datang bilik saye (serta rumate la, kami tinggal berdua), dorang cakap bilik kami antara 3 bilik terceria kat level ni. wiwit~~

and the judgement day is tonight.  oh ye, jumaat malam ni, ye, sekarang la... it just pass already about half an hour.. pheww~ lega kot. penat rumate kemas bilik awal2 sebab beliau balik rumah terchenta. then saye sambung kemas petang tadi...

macam cumel je kan, pertandingan bilik terceria bila dah agak tua remaja ni, ye la. dulu kat sekolah kan. pertandingan kelas tercantek la, dorm terbersih la, and so on... so cutey!



sila la menjamu selera mata

 sticker also dibeli khas kemarin :))


 butterfly tu dibeli khas kot ^^


 ni kalau hari biasa ni, jangan lah harap nak macam ni~


tetibe je ada memo ni kan hany?? haha pura pura sungguh.  :))))

______________________________________________


inspired by us :)


hany macam tengah gile bayang pulak kan? hakhakhak

______________________________________


cerita ala ala seram sedikit

ehh semalam kan, time rumate dah tido, i heard a sound from my rumate's table! omg!!! i thought it was cicak, and hopefully it's a cicak and friend! :(((
tonyte im gonna sleep alone yaww!!


okay, im gonna update frequently becoz im in that good mood :)

see yawww!

12 comments:

mizzbutterfly said...

aku nmpk rama2....hehehe

yaSMin said...

bilik yg comel!! :D

~sakina~ said...

wany: iye iye, pegi romantika wany, sehengget je 1, as usual, aku ingat kau kalau bab rama2 :D

min: masyehh, comel time tu je laaa :D

atententen said...

comel gile! geram!
ahahahahaha :D

Ellen said...

wah..akak pun terus teringat time dolu2...bila ada pertandingan cam ni baru nak cantik kan...kalo minggu2 ada kan baik..kan kan dik..hehe

~sakina~ said...

tenten, masyehhh~~ ter rajen + semangat pulak :D

~sakina~ said...

kak ellen: tu la, kalau buat awal2 semester mesti sume org berkobar2...
kalau buat2 minggu2 lagi bagus,,, lagi semangat :D

haneyzatul.amira.amran said...

cantekk! nk rama2 1! :)

~sakina~ said...

nah amik 10~!!
seekor sehengget je :D

Manja (let it be my sweet name) said...

si gadis yang ayu

Ape jenama Makeup korang?

hanyz Alias said...

SEKOR RAMA2 PATAH DA SAYAP DIE..ISYKK T__T

~sakina~ said...

hahaha... tak bagus ni..
kalau dalam hindustan, ade petanda buruk. haha