Sunday, April 10, 2011

entri tak berkualiti, sebab nak jugak update ^^


assalamualaikum ^^
sedang mengupdate dengan cepat... 5 minit,, ehh 10 minit lah :D

weekend aku sangat awal, started on wednesday sebab aku memang tak pegi class dan tiade class since rabu dan khamis. rabu petang aku skipped sebab pegi jalan pasar cari barang mini project thenterus menuju ke kampung halaman ke-2 iaitu seremban... then khamis memang aku takde class dan jumaat class cancel, memang pandai aku cari time nk memonteng ^^

sangat best apabila mengeluarkan diri dari tempat yg betul2 stressful. ye, aku sangat stress so aku cari alternatif untuk tenang kan fikiran. ye aku tau banyak kerja but i have to. but it comes again once i went here back. dont messed up, im stressful enough to be pressure like that. bila nak habes sem ni? aku sangat benci...

aku benci bila pegi class but then class cancel, ye class control je yg aku stress. lecture class, out of 15 weeks, only 3 kali je masuk class.. gile tak? subjek control system babe, bukan english! aku dah la tak pandai!!! then dengan asgmnt yg berbaris cantek meronta ronta disiapkan.. aku tak kesah lg yg tu. bisa  diatur. aku dah biase dgn keje assessments tu sume~~

the point is, aku sangat best rabu kamis jumaat  yg aku dah spent dgn misha.. behitu juge dgn sabtu.. thanx DEARIES! !! :)

NEXT ENTRY AKU UPDATE DENGAN PENUH KEGEMBIRAAN DAN JUGA KESENYUMAN. NOW AKU NAK TIDO! 

bye semua, korang, live life to the fullest. 



4 comments:

mizzbutterfly said...

lecturer ko nih ade maslaah yerk...ade hak kot nk buat aduan..herm...

~sakina~ said...

tak tau la cik wany...
die nak quit tu sbb nk further study tapi belum quit, tapi ajar pun cam ape je.. class pun banyak takde dari ade :(
control system subjek taf, mati aku :(

hanyz Alias said...

BENCI TA DAPAT IKUT G JALAN...:(

~sakina~ said...

hany darling, we will make another trip soon <3