Tuesday, April 12, 2011

perkara lalai namun menenangkan.. ohh yeah! ^^


assalamualaikum darlingssss!
so sweet tuesday evenig, with the storm and raining...
what a wonderful life if i can sleep right now but it already 6pm plus plus, after asar, shouldn't sleep aite?

what im doing in the free time like this?
after went back to my room, after 8 hours in the laboratory for mini project and viva, i just feel like wanna die for a while!


8 jam dalam lab untuk mini project! ^^

ohh ye, yesterday i just finished the presentation of essential management principle, which i thought it tough, however it just so simple presentation and like usual, "nervous system" was attacked me.. haha.. so kiddo!



basuh baju sendiri menjimatkan wang dari lari ke laundry ^^

for the first time in my life here, i do my own laundry just now.. so fucking tired but it saves my money from gone to the BMI laundry.. haha


okay, back to the title, perkara lalai namun menenangkan hati ade lah apabila saye dapat bermaen FARMVILLE di FACEBOOK saye  ^^

omg! so relieve, but kena maen time penat, so dapat la menenangkan fikiran. boleh dimaen sewaktu tension dan berfikir banyak perkara kerana ia sungguh melalaikan dan dapat melupakan segala benda~~ :)))

hikhikhik, banyak binatang ternakan saye tau, tapi incik dan puan oik oik takde, saye dah jual... :D
tau tak oik oik sape?


keluasan ladang yg menunjukkan kejayaan sebagai petani moden :)


hish, bile wfi terlampau laju, beginilah jadi nye, tah habes loading game saye~~ 


haih, penat sudaaa~~ terasa nak makan kek secret recipe 

ohh tidakk! mengantuk pada pukul 6.40pm sangat tidak baek.... jadi, mari bermaen farmville!!!!

6 comments:

mizzbutterfly said...

gegeh gile...maen farmville...ehhehe

~sakina~ said...

tau xpe, level 94 dah~~
wooot wooott~~~

yaSMin said...

petani moden!!! :D

haneyzatul.amira.amran said...

perghh farmville :)
lame x maen

~sakina~ said...

minmin~~ berangan jadi petani,, walhal belajar kos engineering ^^

~sakina~ said...

haney~~ jomlah maen, dah nak habess study kan kan?? ^^