Sunday, January 16, 2011

wahai level 2, anda sangat menggerunkan tau tak!


hai cik dan incik sekalian~
this is super sunday, and im alone
my roomate keje lol, takpe la, i know dia cari duet nak sara i,, kan hany?? hakhakhak

aku dah lama dah nak membuka segala yang terpendam ni... tapi baru sekarang ada masa.. well, as i told u before, aku kan dah naek pangkat jadi senior and stay level 2, bukan lagi menuju puncak macam sem lepas duduk level 4 =,=

korang tau tak, level 2 ni seram dowh... dulu aku duduk level 4, kental je pegi toilet tengah malam buta pukul 2 3 pagi.. nak mandi malam pukul 10 11 pun takde hal la brader.. gua kental kot... gi gosok gigi sebelum tidur tu memang rutin laaa. tapi tu dulu beb....

sekarang gua level 2, mandi petang lagi gua dah gosok gigi siap2, malam sebelum tidur kalau berani sangat je gua gosok gigi balik... kadang2 hampeh la kan... nak buang air pun awal2 der, sebelum 1am, kadang2 contoh nye kalau weekend, before 12 malam sebab tak ramai orang...

gile kentang tak? =,=

aku ni bukan la seorang yang pengecut lagi penakut.. tapi sem ni, level yang aku stay sangat la sunyi,, skema ke orang level 2 ni??? masalah problem betul la... maybe la sebab baru first week kan.. hope next and upcoming week ni kecoh la sikit... dah la dengan toilet yg agak kelam lagi usang... cahaya neon tu bukan maen malap macam orang nak pegi dinner yang romentik tu (tipu la, tu memang over, takde la gelap macam tu) tapi agak malap la... huhu.. sedih gua..

sekarang aku rasa dah tak brader lagi, dah tak otai macam gengster gengster dah... wuwuwuwwwuuu~~~~

7 comments:

mizzbutterfly said...

hey...der..jd berani der!!! huhuhu

~sakina~ said...

tu laa,, persetankan kan sume..haha... :D

Dilla Baharudin said...

wuit wuit.
betol.. sgt sunyi..
grrrr...

~sakina~ said...

haaa seb baek alla setuju~~
hope mggu ni dh start meriah sikit~ :)

Mr. TN_SkY said...

ahahahaa....seraaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmm :p

Neway kina..ur request in exchange link alredi been approved ok? :-)

3 Happiness Versus 1 Pain, Who will win???

~sakina~ said...

haha, macehh sky :D

Mr. TN_SkY said...

ahahah..ecece..SkY kunon~..aha