Wednesday, January 5, 2011

malam terakhir kat rumah. banyak sikit nak bebel :'(


hye korang...

malam ni last aku tido kat rumah.. esok (rabu) balik kl, lusa (kamis) register sem baru.. aduhai, naek sem je mesti lemah... tengok ar nanti, ade je aku nak complaint.. yg bab complaint tu nanti next entry aku buat.. sememang nye tak bagus lah kan nak complaint bagai tapi aku nak buat jugakk.. haha

nanti dah takde dah tv, takde internet laju gile, takde makanan yg siap dimasak yg lazat berkhasiat sedap dan banyak, takde nye baju siap dilipat, takde tempat tido kemas tinggal nak tido je, takde dah duduk mengangkang, takde dah yg best... yg tinggal sume yg tak best...

nanti nak makan gi cari sendiri kat cafe.. selamat la next sem paling tinggi pun tingkat 3... kira aku tak semput basah ketiak sangat la nak menapak... masalah nye kalau sehari aku lapaq sekali takpa jugak. ni sehari aku lapaq dalam 3 kali. mampuih la nak naik turun 3 kali.. hahahahampeh!

pastu kalau baju kotoq dah belambak, pandai2 ang pi dobi hantaq.. turun tangga baek baek bawak bakul besaq.. last sem aku nyaris nyaris maut ehh terjelepuk tangga tapi hampir laa. maksud nye nakjatuh la jugak kan??? karang tak pasal2 mati jatuh tangga sebab nak hantaq baju pi dobi.. mati tak dak gaya mutu keunggulan langsung.. ciiisss!

lepas tu nanti weekend je aku mesti selalu sangat dah jadi rutin mesti duduk sorang... rumate aku keje.. huhu.. last sem rumate aku balik time weekend sebab rumah dekat... so time duduk sorang aku akan mati kutu dan homesick.. tu sudah menjadi lumrah seorang bernama sakina..

lepas tu nanti mesti aku boleh mati kebosanan sebab wireless situ cam haremm cipanzi babi hutan monkey donkey... aku maen game farmvill nak 100% loading pun amik mase 10 ribu jam.. kau bayang laa, aku boleh mandi, solek2 dulu, pakai deodorant sume pun dia tak abes loading...

lagi kan, dah la ahad ni ada juara lagu kan?? tv pun kat cafe... tv aras tak tau la boleh on ke tak ke rosak ke tah macam2 lagi... huhu... lama aku tunggu 9 january tau nak tengok...last last 9 january tu aku dah kat hostel...

okay la kawan2. dah pukul 1.45am.. aku nak masuk bilik choww dulu.. layan feling sebak syahdu... semoga sem ni agak heaven dari sem lepas... all the best to u guys!

kawan2 dan followers, maaf la pasni tak boleh nak visit korang selalu. masalah wireless ni memang slow to the maxxx... korang doa kan la MARA approve aku apply mintak elaun yepp.. amiinnn...

i will miss mama. :'(
MyEm0.Com

5 comments:

::..Dia daYa..:: said...

semoga berjaya menempuh semua yang tak best itu..

~sakina~ said...

dia! thanx dear :)

sissyira said...

salam

banyakkan bersabar, dan semoga berjaya dapat tajaan itu :D

Nasuha Salleh said...

paling sedih..dah tak bole mkn byk2..cafe xmcm dapur uma..waaa


Entry Baru : Untuk Bibir Tampak Merah Menawan

~sakina~ said...

sissyira: insyaallah.. amiinnn... :)

nasuha: tau xpe.. sedih perut :(