Wednesday, January 12, 2011

apo nak di kato


hye korang.. malas gile nak update sebab internet yg sangat slow to the maxxx and busy walaupun sangat bosan.. bayang kan, baru 2 hari start class dah rase macam 2 tahun @_@

hisshhh!! class hari isnin jangan cakap laaa.. 10am sampai 9pm..

nanti aku upload gamba time table aku... terbaek punye dari ladang gandum..

ehem, as for this sem, aku duduk tingkat 2 saje! so no problem la kan if ade gap time class.. huahuahua

but this sem, subjek sangat daymmm mencabar minda kot.. nanti jugak aku bagitau subjek gapo...

haaa,, tahnx jugak yg baca belog aku, yg tinggal jejak kat shoutbox tu, yg follow aku.. mekaseehhhh.. nanti aku balik rumah aku follow up korang balik ye.. sory amat sebab wireless sini memang tak baguss... kadang2 je okay... aku rase button f5 pun nak benam sebab aku asyik tekan je.. @_@ okay tipu!

lagi......... ape ye?? haaa... weekend lepas aku karoke 5 jam.. kahkahkahkah~~ nanti jugak aku upload gambar....

huaaa!! sume nanti... relaxxx je ^^


okay, till then.. take care guys!


lotttssalove! ;
sakina


4 comments:

mizzbutterfly said...

melampau gile..karok 5 jam...eheheheh

CIK FAFAZ said...

smpai 9pm?
aiyoyoyoy.
huhu.

CIK FAFAZ said...

smpai 9pm?
aiyoyoyoy.
huhu.

~sakina~ said...

wany: memang syiok laaa... 8pm sampai 1am.. haha :p

faz: terbaek punye :D