Sunday, January 23, 2011

ini cerita pasal thaipusam, hadiah, nuffnang, semut dan visitor belog saya.


hye kamu semua...

selamat hari ahad, selamat berakhir weekend yg indah sebab saya pulang ke rumah since khamis.. ehem, iye saya lalu kat batu cave since nak balik rumah tapi sila jangan buat gosip yang saya nak celebrate thaipusam ye.. ingat tak mahu balik sebab tutorial power system belambak tiba tiba bagai ladang gandum.. call ayahanda nak bagitahu tak jadi balik sebab nak siap kan tutorial, tiba2 seperti menitis air mata, lalu ayahanda faham dan decided pulang khamis lalu menyuruh saya siap kan tutorial dengan pantas (betapa sensitip nye jiwa saya tau) mengikut plan rangka holiday thaipusam, saya pulang rabu petang...tapi since kes itu, pulang lah kami di pagi raya thaipusam yg indah... saya perlu juga balik rumah,, rindu rumah.. homesick girl la kata kan =,=

(ber saya awak pulak, goli den!)

okay, ni story laen pulak...

haa, korang kalau baca entry sebelum punye sebelum ni, alaa kat sini, aku ada join 1 contest macam give away laaa kat belog izni husna, kawan sekolah aku.. thanx darling! tak sia sia aku siap kan tutorial dengan laju sebab nak balik rumah, rupa nya khamis tu ada posto posto datang post hadiah kat aku.. hihi




















ni la izni, yg baju biru tu :)

ni lah hadiah nye.. black shirt... that time when the contest was held, she was in sarawak... so dapat lah aku t shirt sarawak borneo ni.. aku dah rasmi dah tadi, time nak balik ke sini (bmi)


okay, nextttt...
korang, aku baca la belog kaawan aku incik sky, kemaen happy to the heaven lagi dapat BE iaitu buffered earning... lepas tu tanpa membuang masa aku pun log in la nuffnang account aku, ghupe nye aku pun adoooo,, BE and ME sekali, hamek nuffnang kasi kau.. hakhakhak~~ cam best lah kan sebab tengok ramai bloggers fofular dapat, aku pun nak jugak.. tapi aku bukan nye tau pun apa benda tu, since aku blogging pun just for fun...














okay enough with that, now story pasal semut pulak. (hakhakhak banyak pulak aku gebang kan, kalau tak, bkan maen payah nak update new entry...)
haih la, dugaan demi dugaan... cewah bajet problem besarrr punye je kan... tak tau la kenapa sang semut dan keluarga dia suka sangat attack meja aku ni.... takde manisan nye der atas meja aku ni haaa.. cuma buku buka yg bertaburan je menghiasi... tolong la jangan datang lagi ye, semak otak aku... dulu duduk level 4 duk saket jiwa pasal si monkey dan kawan kawan,, sekarang pulak sang semuat dan kaum kerabat nye =,=

okay lah, tu saje kot. merapu meraban pulak nanti... now nak diner, solat, then reading sikit also kemas kemas... till we meet then, sooner or later yaaa... ohh yaaa, anyone yg tinggal jejak kat shoutbox, aku susah la nak hit korang kat shoutbox due to the limited wifi since aku kat bmi ni. so aku try la hit korang balik ye, kalau aku berjaya bukak page korang, kalau aku tak hit kat shoutbox, aku komen kat entry korang ye,, so sory guys.. also thanx sebab folow belog aku yg boring ni...

daaaa~~

5 comments:

Mr. TN_SkY said...

Wow! sekali ngn ME ahahaha..... gile lah kina...:p sbb tuh aku ckp ko sifu! ahaks~>.=_=

aku memang ptut hepi first time dpt ahaha

3 Happiness Versus 1 Pain, Who will win???

. . . h u s n a . . . said...

hahaha... :)

~sakina~ said...

sky: alaaa, x paham la bende2 tu.. so ignore je tapi dapat la pulak kan :D

izni : hehe

CIK FAFAZ said...

akk kan manis mcm gula, mestilah semut tuh nak datang.
huhuuhu

~sakina~ said...

ahahaha. maniss la sangat
semut tu bodek nak makanan sebenanye =,=