Wednesday, June 27, 2012

hai carlisle cullen

assalamulaikum..

kalau korang nak tau, aku la manusia noob yg baru layan movie twilight. dalam 3 4 hari ni aku dah habis tengok 4 sequel movie tu. awesome! sangat menarik sekali :D

yg first whoch is twilight memang best, new moon kurang sikit sebab asyik pasal jacob yg annoying tu je, eclipse best and last but not least breaking dawn part 1 pun best :D

tersangat tak sabar nak tengok breaking dawn part 2 pulak, if im not mistaken it will b released on december~

yg membuatkan aku rasa tersangat excited bila tengok carlisle cullen. ohh handsome nyaaa kalah edward and the rest... suka suka suka!!!




ohh handsome nya lelaki ini.. 

nama sebenar peter facinelli

tak pernah aku layan english movie sampai tergila gila macam ni, fyi aku memang tak layan sangat pun english movie unless tengok wayang je sebab kurang feel kalau download tengok kat laptop je. so tengok wayang baru feel sebab focus 

macam budak2 je kan tapi aku rasa carlisle paling handsome lah sebagai kesimpulan.. 

senarai ke-handsome-an 
1. carlisle
2. edward
3. jasper

maaf, saya tak suka jacob

HAHA


bye

2 comments:

LydSunshine said...

Saya suka jacob. Hehehe...

~kiinaa~ said...

kalau jacob x kacau daun sy suka la. tapi jacob mmg hensem :D