Wednesday, June 13, 2012

wordless Wednesday #16


kalau la roti plain tu dihias macaam ni, memang saya balun sebuku ^_^


oh ye, promotion handbags masih berjalan, sila ke link ini untuk menjamu mata dan membeli belah :)

6 comments:

Puteri Iqa Izyan said...

sayang nak makan comel2 gini :P

~kiinaa~ said...

tu la, cam nak frame kan je. comel sgt :p

saffiya_aleesya @ echa said...

waaa comelnya roti..sayang plak nak makan hehehe..

p/s: kina sorry yer sbb lama x singgah jenguk kina..blog saya sendiri pun tak berupdate huhuhu

~kiinaa~ said...

echa; hai darling, sokay, kte pn jarang drop comment kt awak, tp selalu visit ;)

haney said...

aishh syg nye nk mkn kalau comel mcm ni

~kiinaa~ said...

tu la, x sampai ati, melangut je lah depan makanan tu :p