Wednesday, May 23, 2012

hello ladies, handbags in the house ^_^

 assalamualaikum...

selamat hari rabu semua, petang ni kurang panas dari biasa :D

entry hari ni saya nak jual jual pulak. actually memang dah lama saya menjual tapi by hand je, belum pernah lagi thru social networking ni. however, saya nak habis kan stock handbags ni semua, sebab next sem saya involve dalam final year project, so it's a bit hard for me to continue my business. so i would like to make a clearance :)

let's start, yeeehu! 


bismillah....

berita gumbira, 5 pembeli terawal - free postage! 

beg ni ada tapak, ada tali panjang. tapi kalau pegang macam mak datin, lebih gojesss.. 
(sold)


leia, tinggal 1 color dari 6 colors. yg lain semua sold out, kain dia lembut, agak luas utk berbeg duit yg besar2. dont worry sebab ada tali panjang :)


honey rm30. sesuai pakai hari2, sesuai utk remaja belasan, u may look young as ur age. saya pun pakai color purple. so simple. ada tali panjang.


kelly, beg yg comel, dgn color hot red yg sangat cantik. beg ni leper je.. material adalah macam cushion kereta yg high quality..


actually ada 3 colors, tapi semua sold out, tinggal merah.. tali boleh adjust.


ini super comel, tinggal 1 color, very light pink. material sama macam yg kat atas, high quality pvc.
tali boleh laras nak paras pingang atau panjang.


sesuai pakai hari2, sesuai utk remaja belasan, u may look young as ur age. saya pun pakai color purple. so simple. sama dengan honey yg kat atas tu..ada tali panjang tau.


lucy yg super blacky, asal ada color light pink, tapi sebab ia sangat gojes, ia telah lama sold out. tali boleh adjust, lebar, beg cerut yg berbaloi2~


delia looks rugged but fancy. sebab material ala jeans tapi nipis. lebar, bertapak, ada tali panjang :)


delia 2 yg color light pink. santekkk
(reserved)




julie yg ada 3 compartments. ribbon movable. lebar, saya ada 1 color turqoise :)






sally 2 function bag. boleh menggayakan sally dalam 2 cara macam kat atas, lebar, muat utk carry on telekung.. berbaloi2~



postage cuma tambah rm3.00

selebihnya saya bagi subsidi. ini kira introduction la. sebab saya baru start berbuisness thru blog. 

kalau nak tau lebih lanjut, sila la tinggal kan komen kat bawah ni. atau boleh juga email kan ke nina_luvlystar@yahoo.com
saya akan reply secepat mungkin..

untuk lebih pantas, sila sms saya 0123076292

nak survey, adakah preloved items sangat digemari?

saya nak jual tudung, dress, handbag, yg masih sangat elok dan disayangi. malang nya banyak sangat sampai tak terpakai, membazir je kalau simpan tak terusik. -,-'

soon, tudung bawal bercorak. rm15 saja termasuk postage :)

10 comments:

Ardini Izzati said...

Sailormoon tu lawa tapi kenapa mahal? Tsk tsk T__T
Baru ingat nak grab tadi. Alaa tak jadi dahlaa.

Ardini Izzati said...

Ohh nak jawab survey. Why not? Jual laa. Tapi jual laa through fb. Set up a page sbb susah laa nak beli kat blog. Kdg2 loading slow sangat :)

Mintak pendapat ini diterima. Hihi. Saya suka membeli through fb :)

~kiinaa~ said...

oh ye? betul gak, thru blog susah nak manage, tapi fb cm lebih friendly kan? insyaallah nt ada fb nye page :)
sailormoon rm45 include postage dear.. :)

Puteri Iqa Izyan said...

sume cantik2. if duit tengah tebal skang pink, merah, kuning tu nk grab! heee

saffiya_aleesya @ echa said...

wahhh bagus dah start bisnes online pulak..beg comeii2 laa dear.

~kiinaa~ said...

puteri iqa izyan; selamat bershopping :)


esya: thanx! :)

wong meimot said...

Delia light pink tu Ada lg x klu ada email kan kat I yer comot_cancer@yahoo.com

~kiinaa~ said...

dear wong meimot, ok, i email u :)

wong meimot said...

Tenkiu dear

~kiinaa~ said...

most welcome :)