Friday, May 11, 2012

suka nya melihat ini!


assalamualaikum semua~ 

i've been busy with my final exam as i told u before :)

however, during my study, my eyes keep watching a lot of beautiful things. ok, i do love to see wedding dress! 


cantik kan kan? ohh myyy! i love pastel colors. sangat lembut lagi mendamaikan. suka sangat hijab style dia. smart kan? suka jugak chiffon fabric tu. suka suka!



lawa nya model tu, so so beautiful. lepas tu aku confuse, aku suka baju tu ke sebab model tu lawa?  *blur kejap*


asal nya esok nak pergi rumah makcik kat cheras. lama tak pergi, ehh memang tak pernah pergi since aku study kat sini. lupa daratan betul. tapi mengenangkan khamis dengan jumaat depan papers yg killing me softly, which are both two killer papers. so i decide to stay here, at my beloved lovey dovey room T_T

lepas tu ingat nak pergi sogo kejap esok sebab member card warehouse sale.
tapi disebabkan agak frust sikit untuk paper power electronics tadi, maka nya macam tak jadi je :'(



oh ye, bulan may dikatakan hari ibu kan? but now for that day only we appreciate mother. everyday is mother's day and everyday we should celebrate them, make them cheer and let them proud to have a child like u.

make a doa for them every moment. 
pray. they need them a lot.


2 comments:

mizzbutterfly said...

kinnnaaa lama sgt tak dtg blog ko..hihih..hilang momentum untuk baca blog orang... chantik baju pengantin tu...mesti ko berangan nak pakai kan..heheheh

~kiinaa~ said...

haah wany, berangan nak kawen :D
aku pun x rajin dah skrg belog bagai, busy benau!