Wednesday, May 2, 2012

wordless Wednesday #14


 utusex meroyan 

patut la kecoh kat facebook pasal suratkabar ni. so aku pun dengan membuat perkara paling bodoh lagi tak berfaedah dalam hidup, terus browse utusan online.

geli, memang aku tak sentuh dah surat kabar ni sejak aku boleh berfikir dengan waras.

bagus la, biar semua peringkat umur tengok. maka bapak yg BAGUS, sila la beli setiap hari. biar anak korang baca. cuba la buat apa benda ni sume.

haa kan terus tak jadi wordless, banyak lagi benda nak taip ni tapi aku malas nak cakap banyak. 

siapa cerdik dia boleh fikir.

kalau dah bodoh, jangan jadi bodoh forever.



2 comments:

Ardini Izzati said...

Setuju setuju :D

~kiinaa~ said...

ardini cantik: hye anda! :)