Wednesday, February 24, 2016

aku sayang blog ni

aku sayang blog ni.. dah bertahun aku blog kat sini tp masa la x mengizinkan aku nak blog every moment..walaupun bukan ada follower or reader or peminat. haha

just reader passing by and wany je kot yg baca..haha


dah banyak kali dah nak tekan button delete blog sbb malas nak filter gambar2 lama yg x senonoh..kang mati nanti bertambah seksa aku dalam kubur T_T

let's filter what needs to be filtered as soon as possible then will start blog regular.. update simple2 je pun just to keep my memories alive

i love u my hunnybunnysaya!!!

updated as of 25th feb, 5.40pm... just deleted very rubbish entry and censored pictures T_T
naive me old time ago

dari almost 400 entries tinggal 290 entries kot..haha

ada lagi a few rubbish entries..nanti ai tapis lagi..

let's start new :)

weehuuuuu

2 comments:

mizzbutterfly said...

ada nama aku larhhh... hahahaha.. aku pun dah delete unnecessary post. malu giler biler baca balik. damn!!!!

hahaha

Unknown said...

biasa la wany, umur2 camni org lain dah sibuk dgn anak, suami...kite je ajet forever alone haha