Saturday, March 13, 2010

dear jiha...



this photo given by jiha sendiri past two years ago, thanx dear.i wanna see u like in this photo. aku nak kau sehat, ceria, manja like before


nur nazihah~
aku sangat sangat lah terkejut tengok post izni malam rabu 10th march lepas
also others post by ex tikl 05/06 said jiha saket, dalam icu
sound serious, macam tak percaya je jiha saket tenat, admitted kt icu korea
khabar nye kritikal, and until today 13th march keadaan still sama kritikal and tak berubah macam dulu
saket sebenar sampai sekarang tak dapat tahu lagi
harap harap tak serius

jiha!
aku doa kan semoga kau cepat sembuh
semua kawan kawan kita pun macam tu, tak putus putus doa kn kau
aku harap kau kuat kat sana okay
jangan putus asa
sedih aku teringat keadaan kau kat sana
u are such a nice friend
the only my friend yang tak pernah menyakitkan hati or did anything that annoying

kepada kawan kawan
sama sama la kita doa kan yang terbaek untuk jiha
semoga jiha cepat sembuh, dapat jalani kehidupan macam biasa seperti dulu

6 comments:

mataharigilak said...

cedey weh..even ak xknl sgt..tp sgt3 cedey..trase smpai kt ati ak..huk2 T_T

kiiinaa. said...

tau xpe wey
aku trase gile
dlu form 4 dh la 1 dorm,tdo same,gi toilet same
makan same
=((

.JueJay. said...

hmph..
semoga cepat sembuh.

kiiinaa. said...

hope so jue~
=)

huney_wawa said...

kinaa~~
kite doakan yg terbaik utk ziha ok.
riso sgt sal ziha.
kite sama2 doakan terbaik utk dye.
amin

kiiinaa. said...

wawa~
sedih sgt dgr kn kwn kte sndri jdd cmtu
sme2 doa kn jiha
insyaallah~
amiinn...
=)