Tuesday, March 2, 2010

hello march!

bye bye february,, hello march

it's almost 3 weeks i'm at home
well done, i'm doing nothing except sleeping, eating, onlie-ing, hanging around, playing etc~~
kerja yang tak medatangkan hasil tu semua aku dah buat
and the most bad thing from me is TOO MUCH SLEEP, tak perlu kot aku jelas kan pukul berapa aku tido and pukul berapa aku bangun and so on~~
as for me, sleeping is the bestest thing~
(tolong jangan ikut aku, this is stupid philosophy)

TAPI, tak semestinya aku tak mendatangkan hasil okay~
tapi aku sangat la malas nk isdai baju, lipat baju, angkat baju,
tapi basuh pinggan, kuali semua semua tu aku sukaa laa
hahaha~~~
aku jadi part time suri rumah terlatih, part time je, mana bpleh amik title mama. the full time housewife~~

**banyak nye TAPI bermaksud aku memang malas, bertapi tapi~~hahaha**

**future plans are**
  • tak kan bangun lewat gila lagi
  • akan belajar la memasak tu, bukan nye susah sangat pn, haish~~
  • menonjolkan bakat on baking, cupcake~~
  • mengemas bilik aku yang bersepah dengan secantek cantek nya
ramai tanya kenapa aku tak keje?
jawapan nye aku sangat malas okay! jangan komen lagi~

semoga ni bukan angan angan kosong~

1 more thing, aku rasa farmville tu sangat macam buduss sebab buang masa aku, tapi aku duduk rumah pun bukan nye buat pape, so maen je la kan. nak stop pun nanti aku free sangat sangat pulak. hahahaa

apa lagi ek, tadi cam banyak je aku nak taip~
ye!banyak~

~will be update more soon~

5 comments:

elle MJ said...

yunk..u suka basuh pinggan?
UNBELIEVABLE! hahaha

Syukie said...

erm macam ni ke kehidupan lepas habis study...mungkin nanti aku macam ni gak kot..hihi~

kiiinaa. said...

elle:yes dear, i laagi suke basuh pinggan than others~
hehe
=p

syukie:sape kah ini?
ye,anda mungkin akan rasa the same thing~
just wait
=p

. . . h u s n a . . . said...

hahaha...... bile ko nk smbung blaja ???
ke nk keje trus ??

kiiinaa. said...

aku mntk smbg degre kt unikl
kalau dpt bulan 7 nbt
harap2 dpt
=)