Saturday, April 10, 2010

tasoh lake resort~

last saturday i went to tasoh lake resort, ada family day for jabatan kebajikan masyarakat negeri perlis
tempat dia cantek sangat, tenang je
resort dia ala ala inggeris gitu
kawan kawan yang duduk area utara kalau nak kawen ke, gathering ke, boleh lah booking tempat tu, siap dengan dewan lagi
tempat tu memang mesra alam, near to the tasik buatan yang tak tercemar lagi, beside tasik tu banyak pondok rehat dengan buaian sekaliand banyak pokok pokok yg besar, tahan cahaya matahari
boleh lah nak fishing ke, lepaking ke, naek motor boat ke, barbeque-ing ke, macam2 lah
jalan ke tasoh lake resort ade lah jalan nak pegi padang besar
so on the way nak ke padang besar tu usha2 la kat sebelah kiri korang~


sebenar nye time tu ada sports, fun games tapi games dia sume tak menarik hati kami
so apa lagi, berfotogedixx la tambahan pulak masing2 ni camwhore ~
haha

escape from fun games, went near to the lake


yeay, kami dah sampai kat tempat yang berangin, best sangat2~





tu saje untuk entry ni, sy sudaa lapar laa, padahal pukul 6 petang tadi dah makan nasi dengan sup daging yang lazat..
daaaa~~

2 comments:

YasmiN said...

vacation bebehhh!
best (^_~)

kiiinaa. said...

aah min,besh
tmpt ni romantik gitu
nt nk kawen dtg wt kt cni lah
=pp