Wednesday, April 21, 2010

when i was in form 4~~

konnichiwaaa~~~!!!


time ni kat deer land, lanchang, ada kem PPIM..korang mesti terkejut kan sebab ni time ke"chubby"an terserlah~ (sy mahu pipi yg dulu!!!)


ni depan class 4e3,,kelas yg indah permai lagi banyak nyamuk~~zzzzzzzzz


ni tumpang kat class form 5 sebab time ni hujung tahun, form 5 arrange class sebab nak SPM~~nad macam teruja pulak tibe2 kn??haha~


ni lah dormates ixora dulu..ni semua junior,senior kami dalam dorm,actually ada agenda kitorang kumpul ramai2 ni tapi dah lupaa pulak~ =p


gonna mish this time sooo much!!


actually banyak lagi gambar during form 4 kat teknik tapi most of them a lilte bit kurang sopan and untuk menjaga tata susila dan kesopanan so tak upload lah untuk tontonan ramai~



7 comments:

mizzbutterfly said...

rindu juge...nak gak la upload gmbr heheheh

kiiinaa. said...

haha,upload la wani~~
nt aku nk wt lg skali entry cmni edition form 5 nye
tp form 4 pn x abes lg story nye
haha

. . . h u s n a . . . said...

hahahaha ... sdeyyyyyyyyyyy ... nk dulu~nk dulu .. tamO skrg ...

kiiinaa. said...

muahaha``
tau xpe
aku nk yg dlu2 tu~~
x kesah la time kne kawat dlu pn xpe
aku sanggup!!
=((

.JueJay. said...

haha. rindu pulak sekolah...

mataharigilak said...

heeee....aku xde pic no 2 tu...
comel nyeeeee...cuwet nyee..
alololo...
rndu mse dlu.... >.<

kiiinaa. said...

jue jay:school time is heaven! <3

ili:ko xde ek?xpe,copy la aku nye
=p
rndu amat nk tido kt dorm!